utveckling ger glädje

lär känna birk, lerjedaelns pro.

Känslan av att utvecklas kan vara en fantastisk en, men det är inte alltid lätt att hitta rätt väg som leder till framgång. Jag är passionerad av att ta dig till nästa nivå och jag är säker på att du kan ta dig dit.

Jag tror att du kommer finna nöje och värde i mina kurser och välkomnar dig varmt, som vill vill utforska det jag har att erbjuda.

utvecklings programmet

Vi på Lerjedalen har kommit fram till att vi vill sätta medlemmen och spelaren i fokus. Vi förstår vikten av att man tycker golf är kul! Men när är golf kul? Jo - när man utvecklas! Att golfaren får en ständing sänkning i handicapet och känner att man faktiskt blir bättre är en fokuspunkt som Lerjedalen jobbar på. Vi har till och med sagt att ett av våra mål som klubb är att sänka snitthandicapet på våra medlemmar. Men hur gör vi egentligen det? Vi har utvecklat ett program som ska vara lättillgängligt och prisvärt för golfaren. I detta program får du fri tillgång till våra gruppträningar, spel på banan tillsammans med vår Pro plus en rejäl rabatt på privat lektioner. Att konternuerligt få träna och få feedback på sin träning är så viktigt för att utveckla sitt golfspel. Läs nedan vad som ingår i utvecklingsprogramet. Utvecklingsprogrammet är bara tillgängligt för våra medlemmar.

Gruppträning - 1 fritt pass i veckan, hela säsongen

Vi vet hur viktigt det är för din utvekling att du får träna regelbundet och tillsammans med vår Pro. Du får tillgång till 1 pass i veckan från april till oktober. Du har även förtidsbokning utöver dom som inte är med i utecklingsprogrammet. Vi garanterar att du har tillgång till minst 22 pass. Träna tillsammans med vår Pro varje vecka - växlande teman, allt från Puttning till Range.

Spelträning - 1 fri spelträning på banan i månaden

Det är kul när man märker att man blir bättre på träningen men det ska såklart funka på banan. Tillsammans med vår Pro får du spela på 18-hålsbanan en gång i månaden. Här får du lärning om strategi, taktik och vad du ska träna mest på för att bli en bättre golfare. Det är inte alltid man ser allt själv. Du får även en presentation om ett verktyg som heter Fore och hur man använder det. Med detta verktyg kan du se värdeful statistik som du kan använda för att mäta din utveckling på banan. Fore ingår inte i priset.

Privatlektion - 50% på 2 privatlektioner i månaden

Gruppträning är bra för att få förståelse för hur man ska träna men också på att hitta lösningar på problem i sitt spel. När det kommer till privatlektioner är fokuset ofta lite mer koncentrerat på ett problem och man jobbar väldigt systematiskt med lösningar som man inte gör vid gruppträningar. Att ändra sin teknik till det bättre, vare sig om det är puttning eller utslag är privatlektioner det snabbaste och mest effektiva sätt. Ni har tillgång till vår inomhus svingstudio vid privatlektioner.

pris

Medlem - 3999kr

Icke medlem - ej tillgängligt

anmälan

privatlektion

Analysera

förstå

utfärda

Nytt för denna säsong är att vi har en SVINGSTUDIO att ha privatlektioner i. Här får du video analys och värden från bollen i en simulator. Privatlektioner är perfekt för dig som vill komma vidare med svingen och utveckla sitt golfspel.

individ

25 min
375 kr
50 min
750 kr

paket

5x 50 min
3500 kr

Grupp

50 min
2 pers - 450 kr/pp
3 pers - 350 kr/pp

paket

5x 50 min
2 pers - 1900kr/pp
3 pers - 1300kr/pp

junior

25 min
i träning - 200 kr
ej träning - 300kr

löpande gruppträning

På Lerjedalen har vi en vision – att alla medlemmar ska utvecklas och bli bättre, även om det bara är med ett slag. För att man ska kunna utvecklas ska det finnas lättillgänglig träning som alla kan vara med på.

Med vår löpande träning finns det bokningsbara pass att vara med på varje vecka. Det finns olika teman att välja på, tex chippning eller järnslag. Du väljer det tema som du vill vara med på. Betalar gör du på plats med swish eller använder ditt klippkort. Det går även bra att betala i receptionen och uppvisa kvitto på plats.

Klippkort gäller enbart för 2022 och kan ej överföras till 2023**.

Det går pass på onsdagar och torsdagar förmiddag och eftermiddag kl 11.00 och 18.00.

pris

per tillfälle
180 kr
klippkort 10 tillfällen
1500 kr

erbjudande klippkort

10 lektioner för 1000kr!? Ta chansen och säkra ditt klippkort. Anmäl ditt klippkort innan 9/8 23:59 och få 500kr rabatt!

spellektion

mentalitet

strategi

taktik

Det är sant. På banan lär man sig spela golf. Du kan träna så mycket du vill på rangen och finslipa din sving. Är du aldrig ute på banan kommer du inte utvecklas som golfare. För att maximera din inlärningskurva är det viktigt att vår Pro kan hjälpa dig på banan. Där är det lättare att se vilka problem du ska tackla först. Du kommer få tips på strategi, taktik och mentalitet och efter rundan kommer du ha en klarhet på vad du ska jobba med!

medlem

9 hål
300 kr/pp

ej medlem

9 hål
350 kr/pp

custom fitting

testa

jämnföra

optimera

All utrustning i bagen ska vara anpassad efter golfspelarens teknik, fysik och inte minst fylla en given funktion ute på banan. Detta gäller alla oavsett handicap, kön eller ålder. När vi väl träffas gör vi en analys på dina nuvarande golfklubbor och kollar vad dom ger för värden.

Efter detta tar vi en titt på olika modeller som skulle passa din golfsving. Nu är det bara att testa sig fram och känna efter vilka klubbor som ger mest utdelning. Under tiden du testar får du viktig data som tex längd och höjd i slagen, vilket hjälper dig att ta ett beslut som inte bara är baserat på känsla, utan också fakta.

25 min
375 kr
50 min
750 kr
vid köp av klubba
0 kr