utveckling ger glädje

lär känna birk, lerjedalens pro.

Känslan av att utvecklas kan vara en fantastisk en, men det är inte alltid lätt att hitta rätt väg som leder till framgång. Jag är passionerad av att ta dig till nästa nivå och jag är säker på att du kan ta dig dit.

Jag tror att du kommer finna nöje och värde i mina kurser och välkomnar dig varmt, som vill vill utforska det jag har att erbjuda.

utvecklings programmet

Vi på Lerjedalen har kommit fram till att vi vill sätta medlemmen och spelaren i fokus. Vi förstår vikten av att man tycker golf är kul! Men när är golf kul? Jo - när man utvecklas! Att golfaren får en ständing sänkning i handicapet och känner att man faktiskt blir bättre är en fokuspunkt som Lerjedalen jobbar på. Vi har till och med sagt att ett av våra mål som klubb är att sänka snitthandicapet på våra medlemmar. Men hur gör vi egentligen det? Vi har utvecklat ett program som ska vara lättillgängligt och prisvärt för golfaren. I detta program får du fri tillgång till våra gruppträningar, spel på banan tillsammans med vår Pro plus en rejäl rabatt på privat lektioner. Att konternuerligt få träna och få feedback på sin träning är så viktigt för att utveckla sitt golfspel. Läs nedan vad som ingår i utvecklingsprogramet. Utvecklingsprogrammet är bara tillgängligt för våra medlemmar.

Gruppträning - 1 fritt pass i veckan, hela säsongen

Vi vet hur viktigt det är för din utvekling att du får träna regelbundet och tillsammans med vår Pro. Du får tillgång till 1 pass i veckan från april till oktober. Du har även förtidsbokning utöver dom som inte är med i utecklingsprogrammet. Vi garanterar att du har tillgång till minst 22 pass. Träna tillsammans med vår Pro varje vecka - växlande teman, allt från Puttning till Range.

Spelträning - 1 fri spelträning på banan i månaden

Det är kul när man märker att man blir bättre på träningen men det ska såklart funka på banan. Tillsammans med vår Pro får du spela på 18-hålsbanan en gång i månaden. Här får du lärning om strategi, taktik och vad du ska träna mest på för att bli en bättre golfare. Det är inte alltid man ser allt själv. Du får även en presentation om ett verktyg som heter Fore och hur man använder det. Med detta verktyg kan du se värdeful statistik som du kan använda för att mäta din utveckling på banan. Fore ingår inte i priset.

Privatlektion - 50% på 2 privatlektioner i månaden

Gruppträning är bra för att få förståelse för hur man ska träna men också på att hitta lösningar på problem i sitt spel. När det kommer till privatlektioner är fokuset ofta lite mer koncentrerat på ett problem och man jobbar väldigt systematiskt med lösningar som man inte gör vid gruppträningar. Att ändra sin teknik till det bättre, vare sig om det är puttning eller utslag är privatlektioner det snabbaste och mest effektiva sätt. Ni har tillgång till vår inomhus svingstudio vid privatlektioner.

pris

Medlem - 3999kr

Icke medlem - ej tillgängligt

anmälan

privatlektion

Analysera

förstå

utfärda

Att delta i en privatlektion i golf erbjuder en mängd fördelar som kan snabbt förbättra ditt spel och öka din förtrogenhet med sporten. Under en privatlektion får du dedikerad uppmärksamhet från Birk, vilket möjliggör individuell feedback och anpassad träning utifrån dina specifika behov och mål.

Genom att fokusera helt på dig kan Birk analysera din sving,med hjälp av den senaste teknologin från Flightscope, men även videoanalys så att du får ett klart perspektiv på hur du kan förbättra dig. Privatlektioner ger också utrymme för att ställa frågor och få omedelbar klarhet kring golfens olika aspekter.

Tryck på den gröna knappen för att komma till bokningsidan.

individ

25 min
375 kr
50 min
750 kr

paket

5x 50 min
3500 kr

Grupp

50 min
2 pers - 450 kr/pp
3 pers - 350 kr/pp

paket

5x 50 min
2 pers - 1900kr/pp
3 pers - 1300kr/pp

junior

25 min
i träning - 200 kr
ej träning - 300kr

flightscope +videoanalys

Fortsätt att utveckla ditt spel under hösten med Birks Fligthscope + videoanalys kurs! Vi tränar i grupp med upp till 6 personer. Kostnaden är 200kr per tillfälle och du är bara med på dom tillfällena som du önskar.

Med de senaste och bästa verktygen inom golfteknologi, som OnForm-verktyget för videoanalys, kommer du få omedelbar och detaljerad feedback för att förstå grunden till dina styrkor och svagheter. Vi vet att varje golfare är unik, och därför anpassar vi kursen efter dina individuella behov. Genom djupanalys av din svingrörelse identifierar vi eventuella tendenser och arbetar fram meningsfulla övningar som hjälper dig att förbättra din spelteknik.

För att ge dig ännu bättre insikt i ditt spel, använder vi den senaste Flightscope-teknologin för att analysera dina boll- och klubbvärden med radarprecision. Detta hjälper oss att förstå exakt vad som påverkar dina slag och ger oss möjlighet att skräddarsy träningen efter just dina behov.

Skulle inte bokningsidan nedan funka, kan ni gå in via denna länk.

löpande gruppträning

På Lerjedalen har vi en vision – att alla medlemmar ska utvecklas och bli bättre, även om det bara är med ett slag. För att man ska kunna utvecklas ska det finnas lättillgänglig träning som alla kan vara med på.

Med vår löpande träning finns det bokningsbara pass att vara med på varje vecka. Det finns olika teman att välja på, tex chippning eller järnslag. Du väljer det tema som du vill vara med på. Betalar gör du på plats med swish eller använder ditt klippkort. Det går även bra att betala i receptionen och uppvisa kvitto på plats.

Klippkort gäller enbart för 2022 och kan ej överföras till 2023**.

Det går pass på onsdagar och torsdagar förmiddag och eftermiddag kl 11.00 och 18.00.

pris

per tillfälle
180 kr
klippkort 10 tillfällen
1500 kr

spellektion

mentalitet

strategi

taktik

Det är sant. På banan lär man sig spela golf. Du kan träna så mycket du vill på rangen och finslipa din sving. Är du aldrig ute på banan kommer du inte utvecklas som golfare. För att maximera din inlärningskurva är det viktigt att vår Pro kan hjälpa dig på banan. Där är det lättare att se vilka problem du ska tackla först. Du kommer få tips på strategi, taktik och mentalitet och efter rundan kommer du ha en klarhet på vad du ska jobba med! Skicka mejl till birk@lerjedalen.se för göra en intresseanmälan!

medlem

9 hål
300 kr/pp

ej medlem

9 hål
350 kr/pp

custom fitting

testa

jämnföra

optimera

All utrustning i bagen ska vara anpassad efter golfspelarens teknik, fysik och inte minst fylla en given funktion ute på banan. Detta gäller alla oavsett handicap, kön eller ålder. När vi väl träffas gör vi en analys på dina nuvarande golfklubbor och kollar vad dom ger för värden.

Efter detta tar vi en titt på olika modeller som skulle passa din golfsving. Nu är det bara att testa sig fram och känna efter vilka klubbor som ger mest utdelning. Under tiden du testar får du viktig data som tex längd och höjd i slagen, vilket hjälper dig att ta ett beslut som inte bara är baserat på känsla, utan också fakta.

25 min
375 kr
50 min
750 kr
vid köp av klubba
0 kr
Inga demodagar inplanerade än

vinterträning

För vem och varför?

  • För dig som älskar golf och vill utveckla din sving
  • För alla åldersgrupper utom juniorer under 18 år.
  • Användning av träningsredskap som “Superspeed Golf” för ökad bollhastighet
  • Lär dig använda kroppen för att få naturlig rotation och mer kontroll på klubbladet
  • Hemsida gjord för alla kursdeltagre för att se sammanfattningar av lektionerna + övningar
  • Förbättra dina kunskaper om golfsvingen och golfträning

Vintertid är en perfekt tid att förbättra svingen och få mer kunskap om golfsvingen och golfträning i sig. Denna kurs är designad för dig som älskar golf och har en önskan om att bli bättre. Du kanske gillar att träna och kollar ibland på Youtube efter tips och tricks. I denna kurs gräver vi djupare i svingen och tanken är man ska jobba mot att få en mer atletisk sving. Varför ska man ha en mer atletisk sving kanske du frågar dig? 

När vi kollar på dom bättre spelarna så ser vi ofta mönster som repeterar sig hos alla bra spelare. Den gemensamma nämnare är att dom göra vissa atletiska "moves" (som jag kallar det) vilket leder till en sving där du sätter mer "naturlig" fart på klubban men fortfarande bibehåller en känsla av kontroll på klubbladet. Vilket egentligen alla spelare söker.

Upplägget

Jag skulle vilja påstå att denna kurs är precis, om inte ännu viktigare för dig som har klättrat längre upp på ålders-stegen. Då vi med åldern har en tendens att bli stelare med åren märker vi ofta det som ett negativt resultat ute på banan - vi slår kortare och kortare för varje år. Om man tycker golf är kul och man har passion för spelet är detta ett problem som man borde göra något åt. På min vinterkurs har vi fokus på kroppen och på golfrörelsen, dock, bli inte rädda och tro att vi kommer ligga och åla oss på golvet en timma med en massa stretchningsövningar. NEJ TACK! Vi kommer att ha en dynamisk golfuppvärming som är anpassad för golfsvingen. Men denna tar inte mer än 10 min. Resten ut av övningarna är inga strechtövnigar utan det är ROLIGA övningar som är golfanpassade och liknar en golfsving! Allt detta sker inne i konferensrummet den första halvan av lektionen och vi gör övningarna utan boll och klubba.

Den andra halvan av lektionen kommer vi att vara ute i dom röda slagbåsen och öva med klubba och boll för att omsätta den rörelse vi lärde oss utan. Detta är ett väldigt effektivt sett att lära sig ett nytt rörelsemönster. Vi kommer sedan att avsluta passet med en omgång av super speed golf.

Vad är Super speed golf?

I stort set handlar det om att lära musklerna att “reagera” snabbare på ett inlärt rörelsemönster. Det finns 3 olika klubbor med 3 olika vikter, vikten är cyliderformad och den är inte gjord att man ska slå bollar med den. Vi börjar med att svinga den lättaste och går sedan uppåt tills vi har svingat den tyngsta. Vi svingar varje klubba 5 gånger på vår dominanta sida (oftast höger) och växlar sedan till den andra sidan och svingar 5 gånger där. Med repeterad träning lär vi kroppens muskler att “skjuta” snabbare och mer explosivt. Det finns fakta och olika studier på olika åldersgrupper. Alla åldersgrupper har kunnat öka sin hastighet med denna metod och det är bevisat. Vilket gör denna träningsmodul väldigt intressant, speciellt för er som är äldre och märker att bollen inte flyger lika långt som den en gång gjorde.

tider och datum

Träningen är upplagd på måndagar och tisdagar. Kursen är sammanhängande och har du valt en kurs med en tid och datum så kan du inte byta mellan andra tider. Utan tiden är stående. Passen är ca 50 min långa.

11.00 - 12.00

12.00 - 13.00

17.00 - 18.00

18.00 - 19.00

19.00 - 20.00

Dessa datum är upplagda för träning. Dock kan det komma att ske enstaka ändringar i uppläget.

Garanti

Jag kan med sådan står självsäkerhet säga att om du går med i min vinterträning och aktivt följer mina metoder kommer du att öka din svinghastiget och känna att det har skett en förändring till nästa säsong. Där av har jag en “pengarna tillbaka” garanti. Om du känner att du har följt processen aktivt och inte förbättrat dig kan du få dina pengar tillbaka. Mitt ända villkor är att du kommer på minst 14 av 16 pass och aktivt tränar på instruktionerna du har fått! Skulle du känna efter vinterträningen att du har gjort detta och investerat tid och energi men inte förbättras - får du dina pengar tillbaka.

3499 kr