bokning

Att ta en privatlektion i golf erbjuder en rad fördelar för din utveckling som golfspelare. Genom att arbeta individuellt med en erfaren instruktör som Birk eller Jules kan du få skräddarsydd feedback och fokusera på specifika områden som behöver förbättras i din sving, gripande eller teknik. Det personliga uppmärksamheten möjliggör snabbare korrigeringar och anpassningar som är anpassade efter dina unika behov. Dessutom ger privatlektioner dig möjlighet att ställa frågor och få omedelbara svar, vilket kan öka din förståelse för golfens olika aspekter.

Du kan som elev kan få en privatlektion inne i vår studio där vi har en virituell drivingrange, ute på rangen eller på någon våra övningsgreener. När du bokar skriv gärna i kommentarsfältet på vad som du önskar att jobba på under lektionen. Vid lektion av det långa spelet använder vi oss av den senaste teknologi från Flightscope som är ett radarsystem som mäter bollen och klubban. Det möjliggör för oss tränare att snabbare få viktig information från sving och träff, samtidigt som det erbjuder visuell feedback som är lättare för eleven att ta in.

Vi arbetar även med video analysverktyget Onform som filmar elevens sving och erbjuder en rad olika verktyg för att elevens ska få så bra feedback som möjligt. Kombinerat med tränarens kompetens gör våra lektioner extremt effektiva och lärorika. Vi välkomnar därför just dig att prova en lektion på Lerjedalen.

Samling, är vid den gröna dörren vid svingstuidon mot rangen till.

Betalning sker via swish på plats eller i kansli innan lektion med uppvisade av kvitto.

Pris

Privat

25 min - 400kr // 50 min - 800kr

Paket 5x lektioner 3500kr (spara 500kr)

Grupp

50min, 2 pers  - 450kr pp // 3 pers - 350 kr pp

Paket 5x 50 min, 2 pers - 1900 kr pp // 3 pers 1300 kr pp

Bokning sker via Proplanner med golf-id, klicka på gröna knappen.
För tillfället är tränare inte bokningsbar och kalendern öppnar igen i April.

Grupplektioner i golf är viktiga eftersom de främjar en gemenskap av lärande och delning av erfarenheter. I en grupp kan spelare motivera och stödja varandra, skapa en dynamisk miljö som stimulerar lärande.

Genom att observera andras tekniker och få feedback från instruktören är gruppträning en rolig lärningsform där varje individ får förståelse för olika spelstilar och strategier. Gruppdynamiken skapar också en uppmuntrande atmosfär, där framsteg och utmaningar delas kollektivt. Dessutom gör grupplektioner golf mer socialt och roligt, vilket kan öka motivationen och engagemanget för att förbättra sitt spel.

Just nu pågår vår vinterkurs fram till slutet av Mars.

Vårkursen kommer att dra igång i början av April! Anmälning öppnar 1 månad innan.

Pris

Vinterkurs

2499kr

Vårkurs

Pris sätts när anmälningen öppnar i början Mars 2024.

Bokning sker via Proplanner med golf-id, klicka på gröna knappen.

Betalning

Betalning kan ske på två olika sätt, swish på plats med tränare eller kortbetalning i kansli.

Swish, tränaren visar upp en qr-kod som går att scanna med swishappen. Betalning görs i början av lektionen. Om kunden önskar kvitto får kunden fråga om det, då skickar tränare ett kvitto via mejl.

Kort, önskar kunden att betala med kort görs det i receptionen under öppettider. Eleven tar med kvitto till lektionen och visar upp vid första träff.

Avbokning

Eleven har rätt att avboka båda privat och gruppträning.

En privat lektion ska avbokas senast 12 timmar innan kursstart och detta gör eleven själv via proplanner. Om kunden vill avboka efter 12 timmar innan start måste kunden personligen meddela tränaren och anledning.

Skulle eleven inte dyka upp på bokat tillfälle och inte har avbokat, har tränaren rätt att fakturera eleven på fullt belopp.

Gruppträning, eleven har rätt att avboka sin plats i gruppträning fram till sista anmälningsdatum är satt. Detta är vanligtvis satt runt 2 - 7 dagar innan kursstart. Om eleven vill avboka efter sista anmälningsdatum måste eleven personligen ta kontakt med tränare och berätta anledning. Vid skador maila läkarintyg. Om eleven inte dyker upp under kursens gång och inte betalar har tränare rätt att fakturera hela beloppet.

Garanti

Det finns inga garantier att eleven kommer att förbättras och eleven kan inte kräva pengar tillbaka efter ett lektionstillfälle, om inte annat är överenskommet innan.

Custom fitting

En custom fitting på 25 min är värderad på 400kr, 50 min 800kr. Om eleven genomför en custom fitting och köper en klubba så ingår utprovningeni priset. För custom av en driver, putter, wedge eller träklubba räcker 25min. För en custom av järnsätt kan ibland 50 min behövas. Då ingår lektionen i priset enbart om eleven betalar ord pris på järnsättet.

Samma avbokningregler gäller för custom som på en privat lektion.

lerjedalen presenterar

hitta rätt klubba!

Hur bokar jag en custom fitting?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

utvecklings programmet

Vi på Lerjedalen har kommit fram till att vi vill sätta medlemmen och spelaren i fokus. Vi förstår vikten av att man tycker golf är kul! Men när är golf kul? Jo - när man utvecklas! Att golfaren får en ständing sänkning i handicapet och känner att man faktiskt blir bättre är en fokuspunkt som Lerjedalen jobbar på. Vi har till och med sagt att ett av våra mål som klubb är att sänka snitthandicapet på våra medlemmar. Men hur gör vi egentligen det? Vi har utvecklat ett program som ska vara lättillgängligt och prisvärt för golfaren. I detta program får du fri tillgång till våra gruppträningar, spel på banan tillsammans med vår Pro plus en rejäl rabatt på privat lektioner. Att konternuerligt få träna och få feedback på sin träning är så viktigt för att utveckla sitt golfspel. Läs nedan vad som ingår i utvecklingsprogramet. Utvecklingsprogrammet är bara tillgängligt för våra medlemmar.

Gruppträning - 1 fritt pass i veckan, hela säsongen

Vi vet hur viktigt det är för din utvekling att du får träna regelbundet och tillsammans med vår Pro. Du får tillgång till 1 pass i veckan från april till oktober. Du har även förtidsbokning utöver dom som inte är med i utecklingsprogrammet. Vi garanterar att du har tillgång till minst 22 pass. Träna tillsammans med vår Pro varje vecka - växlande teman, allt från Puttning till Range.

Spelträning - 1 fri spelträning på banan i månaden

Det är kul när man märker att man blir bättre på träningen men det ska såklart funka på banan. Tillsammans med vår Pro får du spela på 18-hålsbanan en gång i månaden. Här får du lärning om strategi, taktik och vad du ska träna mest på för att bli en bättre golfare. Det är inte alltid man ser allt själv. Du får även en presentation om ett verktyg som heter Fore och hur man använder det. Med detta verktyg kan du se värdeful statistik som du kan använda för att mäta din utveckling på banan. Fore ingår inte i priset.

Privatlektion - 50% på 2 privatlektioner i månaden

Gruppträning är bra för att få förståelse för hur man ska träna men också på att hitta lösningar på problem i sitt spel. När det kommer till privatlektioner är fokuset ofta lite mer koncentrerat på ett problem och man jobbar väldigt systematiskt med lösningar som man inte gör vid gruppträningar. Att ändra sin teknik till det bättre, vare sig om det är puttning eller utslag är privatlektioner det snabbaste och mest effektiva sätt. Ni har tillgång till vår inomhus svingstudio vid privatlektioner.

pris

Medlem - 3999kr

Icke medlem - ej tillgängligt

anmälan

privatlektion

Analysera

förstå

utfärda

Att delta i en privatlektion i golf erbjuder en mängd fördelar som kan snabbt förbättra ditt spel och öka din förtrogenhet med sporten. Under en privatlektion får du dedikerad uppmärksamhet från Birk, vilket möjliggör individuell feedback och anpassad träning utifrån dina specifika behov och mål.

Genom att fokusera helt på dig kan Birk analysera din sving,med hjälp av den senaste teknologin från Flightscope, men även videoanalys så att du får ett klart perspektiv på hur du kan förbättra dig. Privatlektioner ger också utrymme för att ställa frågor och få omedelbar klarhet kring golfens olika aspekter.

Tryck på den gröna knappen för att komma till bokningsidan.

individ

25 min
375 kr
50 min
750 kr

paket

5x 50 min
3500 kr

Grupp

50 min
2 pers - 450 kr/pp
3 pers - 350 kr/pp

paket

5x 50 min
2 pers - 1900kr/pp
3 pers - 1300kr/pp

junior

25 min
i träning - 200 kr
ej träning - 300kr