Hur man betalar årsavgiften på MinGolf

Hej, här kan du få reda på hur man betalar årsavgiften på MinGolf.

Bild

Video

Delbetala din årsavgift med MoreGolf MasterCard

MoreGolf MasterCard

MoreGolf MasterCard erbjuder, i samarbete med Svenska Golfförbundet, en möjlighet att delbetala din eller familjens årsavgift till golfklubben. Det innebär att du slipper betala hela summan på en gång och delar istället upp betalningen helt utan ränta! MoreGolf Mastercard har en årsavgift på 295 kr. Aviavgift 29 kr och e-faktura 0 kr.

Delbetala din årsavgift till golfklubben och andra inköp. Bonus på allt du köper. Bonuscheckarna löser du in i shopen på Lerjedalens GK och hos ytterligare samarbetspartners, bland annat Best Western Hotels & Resorts, Dormy, Golfstore, Mabi med flera.

Läs mer och ansök här.

Vid genomförandet av delbetalning med ditt MoreGolf Mastercard, gör såhär:

Logga in på MinGolf och genomför din transaktion på årsavgiften, betala med ditt MoreGolf Mastercard.
Du måste sedan vänta 1 dygn (nästkommande vardag) på att ditt köp skall bli bokfört och synligt på ditt MoreGolf-konto.
Logga in på ditt MoreGolf-konto, där ser du ditt köp under ”Senaste kontohändelser” och välj ”Se alla”, klicka på ”Delbetala” på den transaktion du vill delbetala. Följ instruktionerna därifrån, du skall tex välja antal månader du vill delbetala på.

Lycka Till!

Medlemsfakturering 2023

Bästa medlem!

Nu drar det ihop sig till att vi ska kunna genomföra medlemsfaktureringen 2023 för dig som är Fulltidsmedlem, Vardagsmedlem, Dubbelmedlem, Studerandemedlem, Blåmedlem, Passivmedlem och Juniormedlem.Svenska Golfförbundet har skapat ett nytt IT-system. Det gamla IT-systemet stängdes delvis ner i slutet av november och ett nytt IT-system ”GIT-Online” tar över taktpinnen.
I och med denna förändring, kommer Svenska Golfförbundet också att stänga av integrationen mellan Golfens IT-system och vårt ekonomisystem.
Det betyder att medlemsfaktureringen kommer att förändras inför 2023.


Alla medlemmar betalar sina årsavgifter via MinGolf.
Du betalar enkelt din årsavgift via MinGolf och kan även där välja andra betallösningar.
Du kan välja att betala med Bankkort, Swish, Faktura (via banken) eller Delbetalning med MoreGolf Mastercard.


Information och hjälp finns att ta del av på vår hemsida www.lerjedalen.se och på Golf.se / MinGolf om du vill veta mer om dom olika betalningsalternativen.
Betalning via MinGolf är väldigt smidigt och absolut bästa alternativet.
I samband med din betalning aktiverar du ditt medlemskap och du kan med en gång skriva ut ditt kvitto för friskvårdsbidrag.
När du genomfört betalningen via MinGolf och behöver ett kvitto för friskvårdsbidrag kan du enkelt hämta det i ”MinGolf”, ”Mina Inställningar” och ”Genomförda betalningar”.

Om du av någon anledning inte kan betala via MinGolf, hör av dig, så hjälper vi till att genomföra din betalning via MinGolf, här i kansliet.
Vi kommer att finnas tillgängliga:
onsdag den 14 december kl. 10.00-12.00
Vi kommer gå ut med ytterligare något datum i januari, om någon behöver hjälp med att betala via MinGolf.
Behöver du hjälp vid ett senare klockslag, hör av dig så bokar vi en tid.
Du måste ha med dig ditt lösenord till MinGolf, så kan vi hjälpa dig genomföra din betalning.

Din årsavgift kommer att läggas upp för betalning via MinGolf och du kommer att kunna genomföra din betalning från måndag 12 dec och tisdag 13 dec 2022. Meddelande kommer då din avgift finns på plats.

Betala dina avgifter senast 31 december så är du med på en utlottning av ett presentkort, värde 1000 kr, som kan användas i shopen. Dragning sker på Vårmötet i Mars.

För dig som inte har genomfört din betalning senast 31 december och för dig med friskvårdsbidrag via ePassi, har du fram till den 27 januari på dig att betala dina avgifter.
Därefter tillkommer en förseningsavgift på 300 kr.

Så fort du vet vilket belopp du får i friskvårdsbidrag, genomför du din transaktion till oss, via ePassi-appen.
När vi ser din inbetalning, vi får kvitto i mailen, lägger vi in motsvarande avdrag på din avgiftsbild och du kan betala din årsavgift. Tänk på att det är endast spelavgiften som är friskvårdsgrundande.

Tänkvärt!
Det är viktigt att alla betalar sina avgifter på utsatt tid då vi planerar budget utifrån hur mycket medlems- och spelintäkter vi förväntas få in.

Önskar du service i form av
- att kansli / reception och shop är bemannad och öppen
- att bollarna på rangen plockas
- att banan är i fint skick och att greenerna är snabba osv…
behöver vi hjälp med att ALLA betalar sina årsavgifter i tid.
Efter den 27 januari tillkommer en förseningsavgift på 300 kr för alla som inte betalat sin årsavgift.
För pappersfaktura tillkommer en administrationsavgift på 100 kr.
Tänk på att om du skall resa utomlands eller om du är medlem i simulatorgolfen, måste du ha ett aktivt medlemskap.

Bästa Hälsningar

Monica

Medlemsinloggning

För att logga in på medlemsinloggningen. Vänligen klicka på länken nedan.

Alla medlemmar har fått ett mejlutskick med lösenordet för inloggningen. Om du inte har fått ett email. Vänligen skriv till kansli@lerjedalen.se eller ring in till kansli.

LOGGA IN

Hyreskostnad för ett skåp

Som medlem på klubben kan du hyra skåp att förvara utröstning i. Skåpen befinner sig i ett säkert rum i maskinhallen.

500kr för ett mindre skåp.

600kr för ett större skåp.

800kr för ett dubbelskåp.

På grund av att vi har ett nytt låssystem från 2022 så är det en depositionsavgift på 300kr för den nya nyckeln till ytterdörren in till vagnboden. Du kommer alltså att ha kvar ditt gamla lås och dess nyckel.

För att sätta upp er på kölista, vänligen kontakta lerjedalens kansli.

Vi har fortfarande en del medlemmar som inte har hämtat sin nya nyckel. Vänligen kolla öppettider och hämta i receptionen.

Nytt betalsystem på rangen

Nu har vi installerat ett nytt betalsystem (GOLFMORE) på klubben för drivingrangen som innefattar enklare hantering för oss och er som kunder. Oavsett om ni har fria rangebollar eller inte i ert medlemskap. Sen kan vi förstå att initialt kan det för vissa bli en liten om ställning då det finns olika betalalternativ att välja mellan.

Medlem med fria rangebollar. Alla medlemskap som hittills haft fria rangebollar kommer att få ett "bollvärde". Värdet kommer att fastslås på Vårmötet i mars 2023.

Medlem med fria bollar i sitt medlemskap kan få ut bollar på två olika sätt. Antingen via en app till telefonen som ni laddar ner där ni laddar ner appar (Appstore alt Google playbutik). Ni loggar in med ert golf-id på samma sätt som ni gör på min golf.

Nedan finns länkar till instruktion hur ni går tillväga. Är något fortsatt oklart hör gärna av er till kansliet så ska vi hjälpa er.

Instruktion Golfmore range Lerjedalen GK.

Hur man använder Golfmore-appen_golfmore.

Eller kan ni köpa ett bollkort som ni ”blippar” på betalterminalen för att få ut era fria bollar. Ett smidigt sätt för er som inte vill använda en app i telefonen.

Om ni ska betala för era bollar

  • Ni kan även här ladda ner appen ”Golfmore”, skapa ett konto och köpa antingen enstaka hinkar med bollar eller fylla på ett konto med ett rabatterat pris.
  • Betala med Swish
  • Betala med bankkort
  • Blippa med er telefon om ni har ex applepay el google pay

Man kan även via kansliet köpa bollkort eller en kod som ni knappar in på automaten för att få ut bollar.

Friskvård

Spelavgiften (årlig avgift för golfspel, exklusive medlemsavgift) får betalas med friskvårdsbidraget.
Exempel: Provmedlem 2022: spelavgift 3.595kr/ medlemskap 400 kr.

Allt listade nedan är godkänd från skatteverket som friskvårdsbidrag sedan 1:e januari 2018. Det är alltid för företag att bestämma vad som ska ingå. Medlemskap ingår inte.

Grönt kort Friskvård – Golfens nybörjarutbildning i grupp. Årskort på 9-hålsbana, Korthålsbanan, Footgolfbanan och tillgång till övningsområdena. 2.495kr. Medlemskap tillkommer 200kr.

Lektion Friskvård – 50min lektion med PGA Pro 750 kr.

Greenfee Friskvård – 5st dagsgreenfee på 18-hålsbanan, alternativ 10st 9-hålsrundor på 9-hålsbanansom gäller säsong 2022. 2.100 kr. Medlemskap 200 kr tillkommer.

Vi nås alltid via email: kansli@lerjedalen.se

För mer information om friskvårdsbidrag klicka här.

Vi har en ny terminal som finns inne i klubbhuset i hallen. Ankomstregistrering ska ske alla dagar och alla tider i veckan.

Du kan även ankomstregistrera dig via appen mingolf eller ontag.

Hälsningar receptionen.