Välkomna till medlemsidan!

Hej kära medlem,

Vi har under vintersäsongen jobbat på att få upp en ny och fräsch hemsida. Tanken med den nya sidan är att visa upp Lerjedalen på ett sätt som attraherar men även visar vilka vi är, som klubb.

Vi hoppas att ni medlemmar tycker om den nya designen och hemsidans funktionalitet. Vi jobbar på för tillfället, på att få sidan helt klar. Det finns några sidor som fortfarande måste byggas och det saknas en del innehål på vissa fronter. Vi ber om förståelse att detta är en process och det kommer att bli bättre och bättre med tiden som går.

Om du önskar att komma med förslag eller vill påpeka buggar, har vi skapat ett formulär där du kan lämna dina uppgifter och ge kommentarer. Om du har intresse av att hjälpa oss med hemsidan om det gäller att få ihop mer material som väl skriven text, bilder eller video så är du varmt välkommen att kontakta Birk, som är ansvarig för hemsidan.

Klicka här för att komma till formuläret.

Hyreskostnad för ett skåp

Som medlem på klubben kan du hyra skåp att förvara utröstning i. Skåpen befinner sig i ett säkert rum i maskinhallen.

500kr för ett mindre skåp.

600kr för ett större skåp.

800kr för ett dubbelskåp.

På grund av att vi har ett nytt låssystem från 2022 så är det en depositionsavgift på 300kr för den nya nyckeln till ytterdörren in till vagnboden. Du kommer alltså att ha kvar ditt gamla lås och dess nyckel.

För att sätta upp er på kölista, vänligen kontakta lerjedalens kansli.

Vi har fortfarande en del medlemmar som inte har hämtat sin nya nyckel. Vänligen kolla öppettider och hämta i receptionen.

Nytt betalsystem på rangen

Nu har vi installerat ett nytt betalsystem (GOLFMORE) på klubben för drivingrangen som innefattar enklare hantering för oss och er som kunder. Oavsett om ni har fria rangebollar eller inte i ert medlemskap. Sen kan vi förstå att initialt kan det för vissa bli en liten om ställning då det finns olika betalalternativ att välja mellan.

Medlem med fria rangebollar.

Medlem med fria bollar i sitt medlemskap kan få ut bollar på två olika sätt. Antingen via en app till telefonen som ni laddar ner där ni laddar ner appar (Appstore alt Google playbutik). Ni loggar in med ert golf-id på samma sätt som ni gör på min golf.

Nedan finns länkar till instruktion hur ni går tillväga. Är något fortsatt oklart hör gärna av er till kansliet så ska vi hjälpa er.

Instruktion Golfmore range Lerjedalen GK.

Hur man använder Golfmore-appen_golfmore.

Eller kan ni köpa ett bollkort som ni ”blippar” på betalterminalen för att få ut era fria bollar. Ett smidigt sätt för er som inte vill använda en app i telefonen.

Om ni ska betala för era bollar

  • Ni kan även här ladda ner appen ”Golfmore”, skapa ett konto och köpa antingen enstaka hinkar med bollar eller fylla på ett konto med ett rabatterat pris.
  • Betala med Swish
  • Betala med bankkort
  • Blippa med er telefon om ni har ex applepay el google pay

Man kan även via kansliet köpa bollkort eller en kod som ni knappar in på automaten för att få ut bollar.

Friskvård

Spelavgiften (årlig avgift för golfspel, exklusive medlemsavgift) får betalas med friskvårdsbidraget.
Exempel: Provmedlem 2022: spelavgift 3.595kr/ medlemskap 400 kr.

Allt listade nedan är godkänd från skatteverket som friskvårdsbidrag sedan 1:e januari 2018. Det är alltid för företag att bestämma vad som ska ingå. Medlemskap ingår inte.

Grönt kort Friskvård – Golfens nybörjarutbildning i grupp. Årskort på 9-hålsbana, Korthålsbanan, Footgolfbanan, fria rangebollar och tillgång till övningsområdena. 2.295 kr. Medlemskap tillkommer 200kr.

Lektion Friskvård – 50min lektion med PGA Pro 750 kr.

Greenfee Friskvård – 5st dagsgreenfee på 18-hålsbanan, alternativ 10st 9-hålsrundor på 9-hålsbanansom gäller säsong 2022. 2.100 kr. Medlemskap 200 kr tillkommer.

Rangebollar Friskvård -Fria rangebollar Årskort bollplockning möjligt under vintern och tillgång till övningsområdena. 995 kr

Vi nås alltid via email: kansli@lerjedalen.se

För mer information om friskvårdsbidrag klicka här.

Vi har en ny terminal som finns inne i klubbhuset i hallen. Ankomstregistrering ska ske alla dagar och alla tider i veckan.

Du kan även ankomstregistrera dig via appen mingolf eller ontag.

Hälsningar receptionen.