Medlem

Hej och välkommen till Medlemskommittén!

Vi som arbetar för att du som är ny medlem skall känna sig välkommen till vår klubb. 

Även i år är tanken att vi skall köra vår ”Kom igång golf” kursen är gratis och tanken med detta är att under prestationslösa grunder försöka se till att du som ny hos oss, kan träffa kompisar att träna med och under våra 2 timmar på korthålsbanan och dessutom få lite råd och tips angående regler i och hur man tänker ute på banan. Anslag kommer upp på klubben när vi startar kommer också med i vårt medlemsbrev som kommer inom kort. 

Har du i din golf kommit så långt att du behöver en fadder för att spela upp för grönt kort så kan du på listan i klubben ta kontakt med någon av dom personerna på listan.

Så tveka inte att höra av dig till någon av oss om du undrar över något!

 2023-06-12 

Olofstorp MEDLEMSKOMMITTÈN 

Nu har vi under tre omgångar haft ” Komigång Golfen ” vilket känns som dom ca. 5 personer som är där uppskattar. Lite små tips från mig och Lena Hedén har gjort att dom personer fortfarande dyker upp. Vår målsättning är i första hand att dom nya personerna känner sig välkomna till vår klubb och både jag och Lena tycker enhälligt att det har vi lyckats med. 

Två gånger kvar och 4 omgångar på hösten hoppas vi gör att dessa personer och gärna några nya dyker upp igen. 

Lerjedalens 30 års firande 

Höll jag och Lena Hedén i planeringen och får vi säga det själva så blev det bra, jämn ström av barnfamiljer och vuxna som ville utmana vår PRO och köpa lotter och ungarna fick fiska saker ur vår fiskdamm till som vi tror belåtenhet. Restaurangen tror vi också hade klirr i kassan. En kul grej som kanske med mer frivilliga skulle kunna bli ett återkommande event, familjedag (golfveckan)? Vi har inte summerat kostnaderna men skulle inte tro att detta kostade klubben många kronor. 

Susanne Olofsson mobil: 070-974 94 66

Lena Hedén mobil: 073-751 48 90

Kjell Ehrencrona mobil: 070-274 33 02