Vi tackar för Golfveckan!

Klubben

|

August 1, 2022

Då var årets höjdpunkt Golfveckan över för denna gång. Det har varit en intensiv och fantastiskt rolig vecka med mycket röj och glada miner. Vi har haft glädjen att träffa många av er härliga medlemmar och gäster som deltagit på våra tävlingar. Humöret har varit på topp under hela veckan och det märks att våra medlemmar trivs på klubben och gillar att träffas och spela golf ihop.

Det har tävlats från måndag till fredag med olika tävlingsformer och sponsorer. Variationen på tävlingsuppläggen är inspirerande och spännande, man vet aldrig sin dagsform och det kan gå precis hur som helst.

Det har varit 527 startande under veckan.


Onsdagens tävling hade en extratävling i form av närmast hål på hål 17 och där kom det in 4400 kr som skänks till Barncancerfonden.
fredagens tävling hade vi ytterligare en extra-extra tävling i tävlingen i form av att utmana Hampus på närmast hål, på hål 11. Där var det 7 st som lyckades slå Hampus. Totalt var det 66 st som utmanade och det kom in 1980 kr som går till Juniorkommittén på klubben.

Banarbetarna
skall ha ett STORT TACK och mycket beröm för den fina bana som dom levererat lagom till Golfveckan.

Vi vill rikta ett STORT TACK till våra Sponsorer som fyllt våra prisbord.

Ett STORT TACK ska våra ideella hjältar ha som varit tävlingsledare och hjälpt till med alla sysslor som vi bett om under veckan.

Vi vill också säga STORT TACK till restaurangen, Alexandra med personal, som förgyllt tillvaron för spelarna genom att bl a servera grillat vid kiosken, vilket var mycket uppskattat. Det har även varit välbesökt inne i restaurangen under veckan. Vi avslutade också veckan med en härlig grillbuffé efter fredagens tävling.

Det här har varit min första Golfvecka här på Lerjedalens GK och jag hoppas på många fler. Vi har lärt oss massor denna veckan och vi har säkert missat en del. Vi tar med oss av denna erfarenhet till nästa år och gör vår Golfvecka ännu bättre.

Du får gärna maila in dina tankar och idéer om Din Golfvecka till mig på monica@lerjedalen.se så får jag lite ”feedback” att filura på när vi börjar lägga upp planer för Golfveckan 2023.

Ha nu en fortsatt härlig golfsommar!

Monica med personal