Golfvecka v.29, Information och anmälan

|

July 11, 2024

 

 Vecka 29 Golfvecka

 

Måndag    15 Juli                          Anmälan

Out Of Bounds                            

Partävling Fyrboll / Bästboll Slaggolf

2 Klasser Shotgun

Upplägget är mycket enkelt. De två spelarna i ett lag spelar ett hål precis som vanligt och sedan räknar man ihop en gemensam score, eller så väljer man att spela på det bästa resultatet på varje hål, beroende på vilken variant av fyrboll bästboll man valt.

Tisdag       16 Juli                         Anmälan          

Golfhuvudstaden Halmstad tour

Två-mannaScramble

1 Klass (Shotgun)

Spelformen är 2-manna scramble. Båda lagmedlemmarna slår var sin boll från tee. Därefter väljer laget från vilket läge (från vilken boll) de vill fortsätta spela och markerar denna. Laget måste välja minst sju (7) slag från tee av varje lagmedlem. Lagmedlemmarna placerar därefter sina bollar, inom en klubblängd (dock inte närmare hålet) från den valda bollens ursprungliga läge på alla områden på banan utom på green där bollen ska placeras inom ett scorekort, i valfri ordning och spelar sina slag. I bunker får det ursprungliga läget återskapas. Ett hål är avslutat först när bägge spelarna haft möjlighet att håla ut och därmed förbättra lagets resultat. Lagmedlemmar får ge varandra råd.

Onsdag     17 Juli                         Anmälan

Flaggtävling                                

Singeltävling / Slaggolf 3Klasser

Löpande start

Flaggtävling singel är en slagtävling i vilken varje deltagare tilldelas en flagga som markeras med namn. Denna skall placeras där bollen ligger, sedan tävlaren förbrukat så många slag som motsvarar banans par plus spelhandicap. Skulle en tävlare ha slag kvar efter att ha spelat det bestämda antalet hål, skall tävlaren fortsätta på nästa rond så långt slagen räcker.

Vinner gör den som spelat flest antal hål. Vid lika resultat vinner den

tävlare som ligger närmast hål på det hål där flaggan placeras. Tävlingen är endast giltig om flaggan är markerad med namn.

Torsdag    18 Juli                           Anmälan          

Irish Rumble 6 6 5 1

Fyrmanna lag 1 klass Poängbogey

Löpande start

På hål 1-6 räknas det bästa resultatet. Hål 7-12 räknas de 2 bästa resultaten. Hål 13-17 räknas de 3 bästa resultaten. Hål 18 räknas alla 4 resultaten.

 

Fredag  19 Juli                              Anmälan

Lerjedalen Kansli o Bistro        

Fredagsfest            

Partävling Fyrboll Bästboll  Slaggolf

2 Klasser (shotgun)

 

Vi knyter ihop säcken och avslutar Lerjedalens Golfvecka med en Fyrboll Bästboll, Shotgun med massor av extra innehåll. Vi kommer tex att ha längsta drive, närmast linje och närmast flagg, allt för spänningen. Vi kommer att få njuta av en gemensam grillbuffé efter rundan och läskas av ett gediget prisbord. Vi kommer att ha ett lotteri med utsökta priser. Skynda att anmäla dig för detta vill du inte missa. Ju fler vi blir ju roligare blir det.

Välkomna till Lerjedalen Gk Golfvecka.

Anmälan via länk som tar dig anmälan till respektive tävling. Kansliet kan även hjälpa till med er anmälan och ev frågor.

Välkomna till Golfveckan!