Digital och fysisk banguide

Klubben

|

August 14, 2023

Hej!

Nu har banguiden lanserat och finns att använda på 3 olika sätt.

Du finns en fysisk liten broschyr som finns tillgänglig att hämta i shopen, den är gratis.

Du kan gå in på vår hemsida under, Spela, 18hålsbana och sedan klicka på knappen "Banguide". Där kan du digitalt bläddra mellan hålen. Länk till hemsidan. Funkar lika bra på dator som mobil.

Du kan ladda ner appen Livecaddie, sök på Lerjedalen och där kan du välja vilken bana du vill använda appen på. Appen går även att spela med som GPS mätare och mäter olika avstånd ifrån din aktuella postition. Appen är inte helt färdig designad och kommer att förbättras. Sök i Appstore eller Googlestore på LiveCaddie.

tavla på väggen vid bollautomaten.

Avstånd till greenerna på rangen.

Det är många som har efterfrågat om avstånden till våra greener på rangen. Vi kan nu presentera en tavla vid bollautomaten som visar med en stark precision hur långt det är till varje green, beroende var du står på rangen.

Det finns 6 mätpunkter på rangen som definieras i olika färger. Beroende var du står kan du kolla avståndet till varje green.

Vi jobbar nuvarande på att få in rangen på vår LiveCaddie app. Då kommer du kunna se med GPS på mobilen exakt hur långt det är från din aktuella position till greeerna. Väldigt spännande!

Vi önskar en fortsatt trevlig dag.

Personalen