Plusmedlemskap

Plus+ medlemskap

Lerjedalens GK ingår från säsongen 2010 i det så kallade Plussamarbetet med ett antal klubbar i Göteborgsdistriktet.

Under 2021 ingår följande klubbar i samarbetet; Ale, Stora Lundby, och Torslanda.

Plusmedlemskapet kan lösas av de medlemmar som är Fullvärdiga och Vardag. För vardagsmedlemmar gäller samma restriktioner vad gäller tider och dagar, som på hemmaklubben.

Samma regler för tidsbokning som medlem. Spela tävlingar på alla klubbar som medlem. Du kan däremot enbart representera din hemmaklubb i seriespel.

Årsavgift 300 kr betalas till din hemmaklubb, samt 100 kr/speltillfälle vardagar och 200 kronor helger till respektive klubb*.

*Ingen spelavgift vid tävlingar enligt varje klubbs officiella tävlingsprogram, endast startavgift för respektive tävling.
Vid tävlingar som Kategori/Kommittégolf (dam, herr, seniorgolf och dylikt) skall spelavgiften betalas utöver eventuell startavgift.