Medlemskapsformer

Klicka vidare på medlemsformer nedan för att få mer information om innehåll.
Titta sedan på de betalningsalternativ längst ner på sidan som ni kan välja mellan beroende på medlemskap.

*Städavgift tillkommer med 300 kronor. Närvaro vid vårstädningen ger 1 greenfee-biljett.

**Städavgift tillkommer med 600 kronor. Närvaro vid vårstädningen ger 1 greenfee-biljett per närvarande fulltidsmedlem.

Betalning av årsavgifter 2022

Vid årets fakturering av årsavgifter kommer inga pappersfakturor att skickas ut, delvis av miljöskäl men även för att effektivisera betalningsflödet så att vi kan styra mer resurser till golfutveckling.

Årsavgifterna (medlems-, spel-, skåp- och städavgifter) betalas nu enkelt via MinGolf. Du loggar in på samma sätt som när du ska boka starttid, resultat eller handicap, via www.mingolf.golf.se

Där kan du välja att betala via kort, swish, faktura eller kredit (delbetalning) och autogiro. Med More Golf Mastercard kan du dela upp betalningen på 6 eller 12 månader. Ange golf-id om möjligt. Vid valet faktura resp. kredit sker sedvanlig kreditprövning från banken. Vid betalning via MinGolf har klubben ingen möjlighet att ändra på förfallodag mm.

Du som är förälder och har barn som är medlemmar i klubben betalar enkelt avgiften genom att logga in med barnens golf-id.

Autogiro

Du som önskar din medlemsfaktura som Autogiro måste anmäla det via mail till klubben senast 15 januari 2022.
Vi erbjuder Autogiro max 9 månader beroende på när vi får din anmälan. Alla autogiron skall vara betalda senast sista september 2022.
Du som ansöker om Autogiro skall göra ett Autogiromedgivande via din bank (om du inte redan har det) och sedan maila till info@lerjedalen.se din ansökan.
Jag behöver namn, hela personnumret, vilken bank du har och ditt kontonummer där pengarna skall dras ifrån. Jag behöver också veta hur många månader du vill ha Autogiro (max 9 månader). Det tillkommer en administrationsavgift på varje dragning med 35 kr.

Klicka här för att se en video med STEG-FÖR-STEG hur du genomför betalningen via MinGolf eller SCROLLA NER PÅ SIDAN för att se en visuell STEG-FÖR-STEG beskrivning hur betalningen genomförs.

Onlinebetalningen via MinGolf är smidig både för dig som medlem och för klubben, då vi både sparar tid, pengar och miljö. Årsavgifterna ska vara betalda senast 31.12.2021, därefter tillkommer en administrativ avgift på 100 kr.

FÖRDELAR MED BETALNING ONLINE

• Du som betalar via MinGolf före den 31.12 2021 är med i en lottning av golfklubba.
  • Ditt medlemskap för 2022 aktiveras omgående via betalning.
  • Du kan välja att dela upp dina betalningar på ett sätt att passa just dig.
  • Du sparar administrationsavgiften.
  • Du betalar snabbt och enkelt.
  • Du får ett kvitto direkt.
  • Registrerar du ditt kort i MinGolf blir det enklare att betala greenfee mm.

Årsavgifterna läggs in i MinGolf i mitten av november för betalning senast 31/12. Skulle du vilja göra någon förändring av ditt medlemskap hör av dig till Kansliet omgående.

Behöver du hjälp eller om du har funderingar gällande ditt medlemskap eller något annat är du välkommen att kontakta Kansliet via mail (info@lerjedalen.se) eller telefon (031-943083).

Medlems- skåp- och städavgift faktureras av Lerjedalens Drift AB, orgnr 556917-6638, på uppdrag av Lerjedalens GK, orgnr 857204-2248. Spelavgift (inkl. 6 % moms) faktureras av Lerjedalens Drift AB.

Friskvårdsbidrag godkänt för Golf.

Det går att använda friskvårdsbidraget till mer än bara spel på banan utan även för lektioner, kurser mm. Tänk på att den del i avgiften som utgör medlemsavgift inte går att använda. Friskvårdsbidraget går att använda på alla våra medlemskap förutom passivt medlemskap. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet.

Läs mer vad som gäller genom att klicka på länken.

Exempel: Fullvärdig medlem – medlemsavgift 630kr, spelavgift 5 665kr (spelavgift ok att för friskvårsdbidrag.) Avgiften är specificerad på fakturan. Vi verifierar er inbetalning av medlemsfakturan till er arbetsgivare för att nyttja friskvårdsbidraget på er arbetsplats.