Medlemskapsformer

Klicka vidare på medlemsformer nedan för att få mer information om innehåll.
Titta sedan på de betalningsalternativ längst ner på sidan som ni kan välja mellan beroende på medlemskap.

*Städavgift tillkommer med 300 kronor. Närvaro vid vårstädningen ger 1 greenfee-biljett.

**Städavgift tillkommer med 600 kronor. Närvaro vid vårstädningen ger 1 greenfee-biljett per närvarande fulltidsmedlem.

Betalning av årsavgifter 2021

Vid årets fakturering av årsavgifter kommer inga pappersfakturor att skickas ut, delvis av miljöskäl men även för att effektivisera betalningsflödet så att vi kan styra mer resurser till golfutveckling.

Årsavgifterna (medlems-, spel-, skåp- och städavgifter) betalas nu enkelt via MinGolf. Du loggar in på samma sätt som när du ska boka starttid, resultat eller handicap, via www.mingolf.golf.se

Där kan du välja att betala via kort, swish, faktura eller kredit (delbetalning). Med More Golf Mastercard kan du dela upp betalningen på 6 eller 12 månader. Ange golf-id om möjligt.

Du som är förälder och har barn som är medlemmar i klubben betalar enkelt avgiften genom att logga in med barnens golf-id.

Klicka här för att se STEG-FÖR-STEG hur du genomför betalningen via MinGolf.

Onlinebetalningen via MinGolf är smidig både för dig som medlem och för klubben, då vi både sparar tid, pengar och miljö. Årsavgifterna ska vara betalda senast 31.12.2020, därefter kan en administrativ avgift tillkomma.

FÖRDELAR MED BETALNING ONLINE

• Du som betalar via MinGolf före den 31.12.20 är med i en lottning av golfklubba.
  • Ditt medlemskap aktiveras omgående via betalning.
  • Du kan välja att dela upp dina betalningar på ett sätt att passa just dig.
  • Du sparar administrationsavgiften.
  • Du betalar snabbt och enkelt.
  • Du får ett kvitto direkt.
  • Registrerar du ditt kort i MinGolf blir det enklare att betala greenfee mm.

Årsavgifterna läggs in i MinGolf i mitten av november för betalning senast 31/12. Skulle du vilja göra någon förändring av ditt medlemskap hör av dig till Kansliet omgående.

Behöver du hjälp eller om du har funderingar gällande ditt medlemskap eller något annat är du välkommen att kontakta Kansliet via mail (info@lerjedalen.se) eller telefon (031-943083).

Medlems- skåp- och städavgift faktureras av Lerjedalens Drift AB, orgnr 556917-6638, på uppdrag av Lerjedalens GK, orgnr 857204-2248. Spelavgift (inkl. 6 % moms) faktureras av Lerjedalens Drift AB.

Friskvårdsbidrag godkänt för Golf.

Det går att använda friskvårdsbidraget till mer än bara spel på banan utan även för lektioner, kurser mm. Tänk på att den del i avgiften som utgör medlemsavgift inte går att använda. Friskvårdsbidraget går att använda på alla våra medlemskap förutom passivt medlemskap. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet.

Läs mer vad som gäller genom att klicka på länken.

Exempel: Fullvärdig medlem – medlemsavgift 630kr, spelavgift 5 665kr (spelavgift ok att för friskvårsdbidrag.) Avgiften är specificerad på fakturan. Vi verifierar er inbetalning av medlemsfakturan till er arbetsgivare för att nyttja friskvårdsbidraget på er arbetsplats.