Träning

Inför juniorernas golfsäsong 2021

Vår ambition för 2021 är att vid varje träningstillfälle ha både teknik- och spelträning. Detta kommer att kräva medverkan av föräldrar. Träningarna kommer därför också att bli en aning längre (säg 90 minuter jämfört med 60 minuter tidigare år). Som vanligt finns utrustning till utlåning för alla som deltar i träningsgrupperna.

Vi kommer att anordna gruppträning

• söndagar kl.10 25/4 – 13/6 samt 5/9 – 26/9.
    12 tillfällen per grupp för nybörjare som vill pröva på 6 – 9 år. Förberedelser att ta grönt kort. 1.400 kr
  • måndagar 26/4 – 14/6 samt 9/8 – 27/9. 16 tillfällen per grupp.
  • tisdagar 27/4 – 15/6 samt 10/8 – 28/9. 16 tillfällen per grupp.
    Anpassat för barn och ungdom åldrar ca 9 år och uppåt med möjlighet att bara pröva på, ta grönt kort eller sänka sitt handicap under ledning av klubbens Pro. 1.800 kr samt medlemsavgift (se medlemskap).

Dessutom kommer spelträning på Inneslingan att arrangeras – troligtvis onsdagar efter skolan – för dem som anmäler särskilt intresse.

Sommarläger arrangeras innan midsommar lö 19 – ti 22 juni och avslutas med Teen Cup 22 juni med olika tävlingsklasser. Förutom detta kommer vi att arrangera besök på andra banor, ett påsklovsläger 6 – 7 april samt ett höstläger 20 – 21 sep med tävlingsinslag.

Varmt välkomna till ett GOTT NYTT GOLFÅR.

Bästa hälsningar

Birk och Johan

För anmälan till sommarlägret klicka här.

För anmälning till juniorträning klicka här.

Tränings- och medlemsavgifter faktureras ut till målsman via E-mail.

Avbokning med återbetalning medges för anmäld deltagare innan tredje träningstillfället med en kvarhållen administrativ avgift av 200 kr. Avbokningen ska göras till Lerjedalensjuniorer@gmail.com med uppgifter om kontoinnehavare, bank, clearingnummer och konto.

• Frånvaro av annan anledning medger ingen kompensation.
  • Om träningen måste ställas in meddelas detta via E-mail från Lerjedalensjuniorer@gmail.com. Träningen ställs inte in vid dåligt väder men exempelvis om ledaren är sjuk. Ett nytt träningstillfälle kommer då att planeras in efter den sista schemalagda lektionen.
  • Klubben förbehåller sig rätten att ändra på träningsgrupperna och gällande planering samt byta ledare om det bedöms vara påkallat. Detta kommer att informeras med E-mail från Lerjedalensjuniorer@gmail.com.

Alla juniorer som deltar i klubbens organiserade verksamhet omfattas av Svenska Golfförbundets ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Rangebollar:
Alla juniorer som är fullbetalande medlemmar har ett rangekort som ger tillgång till obegränsat antal övningsbollar. Observera att övningsbollarna endast får användas på rangen och inte när man övar närspel då egna bollar måste användas. Dom får givetvis inte heller användas vid spel på våra banor.

Borttappat/upphittat:
Lämnas i lådan bredvid greenfee-automaten.

Vart ska jag vända mig om jag har andra frågor?:
Klubbens reception och kansli: 031-943083

Frågor kan också besvaras av klubben Pro Birk Bergdahl (birk@lerjedalen.se) eller juniorkommitténs ordförande Johan Wanngård.