Vintern 2020

Angered Street Games

I år deltog Lerjedalens Juniorer på Angered Street Games som omfattar

• X-mas Games: under jullovet 28-29 december (2019)
  • Winter Games: under vintersportlovet 15-16 februari
  • Street Games: ännu inte aviserat.

där klubben låter skolungdom i Angered pröva på några av golfens slag helt beroende på vad lokalerna tillåter.

Sommarläger

Vårens träningssäsong avslutas med Lerjedalens Sommarläger 13 – 16 juni kl 9.00 – 15.00 varje dag. Den sista dagen anordnar vi Teen Cup Klubbkval för alla lägrets deltagare. Vi kommer att träna golfens olika slag och spela många ronder. Varje dag anordnas dessutom en tävling. Vi spelar och träna r i grupp och lär känna varandra bättre. Såhär såg det ut på sommarlägret 2019:

Höstlovslägret 2020

Hösten kom och med den mörker, kyla och regn och mer regn och ännu mer. Den som klarar att spela golf under dessa förhållanden klarar ALLT (nästan). Så mycket skönare då att komma in i det torra ombonade klubbhuset och få sig något värmande till livs.

Och humöret var det inget fel på i det här gänget, eller hur?

Påsklovet 2021

Årets säsongsupptakt bjöd på fint väder och många visade att de blivit ett år äldre och beredda att ta ett nytt steg i sin utveckling. Tack alla för några minnesvärda dagar tillsammans, Här står vi på rangen och kisar in i vårsolen en vacker tisdagsmorgon.