Träning och kurser

Träning och kurser

Gruppträning

Under säsongen 2021 kommer det att finnas olika typer av gruppträningar. Det gäller att hitta en träningsform som passar just dig. Läs noga igenom hur varje träning är upplagd. Om du känner dig osäker på vilken typ av gruppträning som passar dig, tveka inte att höra av dig till Birk, han hjälper dig gärna.

Vinterkurs

Välkomna till vinterträningen som drivs av vår pro Birk. I denna kurs kommer vi att hålla igång golfen under vintern med ändamål att få en mer atletisk sving. Vintern är det bästa tillfället att jobba med svingen och kroppen. Du kommer att få en grundläggande förståelse för hur svingen fungerar och fokuset kommer att ligga på svingrörelsen och kroppen, att aktivit få en kropp som är rörligare tillåter dig att svinga med större potential. En del av passen kommer att hållas i konferansrummet i klubbhuset medan resterade av passen kommer att hållas på HGC i hisingen. Där har vi radar på bollflykt och värme under tak.

Pris: 3499 kr

Besök HGC hemsida.

17 tillfällen som sträcker sig från november till mars.

Läs nedan vilka veckor tillfällena sker:

V44-49, V2-10, V12.

4-6 personer i en grupp. Betalning av bollar på HGC range står kunden för. Uthyrningen av mattor ingår i kurspriset.

Sista datum för bokning är passerad.

Svingteknik

Dags att ta tag i svingen? Gillar du att lära dig nya saker och vill gå in i detalj? Är du motiverad att lägga ner tid på din sving för att få en stabil sving långsiktigt?

Då är denna kurs något för dig!

I denna kurs går vi in på djupet i din sving. Du kommer att få en videoanalys + en klar träningsplan om vad du ska jobba på till nästkommande tillfälle. I denna kurs kommer vi mest att hålla oss på rangen och vi kommer att jobba mycket med vår kroppsrörelse. Ett av passen kommer vi vara inomhus, där vi bara fokuserar på själva funktionsrörligheten av golfsvingen. Ni får även en anpassad träningsplan, enkla övningar som ni kan göra hemma!

Tveka inte att höra av er till Birk om ni har frågor eller funderingar!

3-5 deltagare, 5 pass

1499 kr

 

Boka genom att klicka på det önskade datumet. Bokning sker med golf-id + lösenord.

 

NÄRSPEL

Visst är det jobbigt när du slår fina slag från tee och in mot green, för att sedan toppa bollen från ena sidan till den andra?

Känns på något sätt onödigt.

I denna kurs går vi in i detalj på hur vi ska träna för att spara slag på banan med närspelet.

Vi lär oss en grundläggande metod som vi kan överföra i alla typer av närspelsslag. För att kunna utföra denna metod kan det finnas svagheter i den fysiska rörligheten. Därför kommer första passet innehålla en analys av ditt slag och sedan kommer du få individanpassade övningar för att stärka funktionaliteten i rörelsen.

Du kommer även få en träningsplan så att du kan forsätta att utveckla ditt närspel.

  • Pass 1 – Analys + funktionsrörelse för närspel
  • Pass 2 – Chip
  • Pass 3 – Pitch
  • Pass 4 – Bunker
  • Pass 5 – Gå korthålsbana med Birk

 

3-6 deltagare – 5 pass

1499 kr

Vid frågor, kontakta Birk.