Företagsgolf och Event

Företagsgolf och Event

Företagsgolf

Lerjedalen GK är en komplett anläggning med 27+9 hål golf + 9 håls footgolfbana. Här finns också PGA Golf Pro, konferenslokal och restaurang.

Samla era kunder/leverantörer/anställda för en golfupplevelse på Lerjedalen Golfklubb. Vi tar hand om hela upplägget från början till slut så att ni kan fokusera på era deltagare. Knyt nya affärsrelationer och stärk samarbetet med befintliga kunder som kan vara båda golfare och icke golfare. Det enda du behöver hoppas på är bra väder & lyckat spel.

Framgångsrika företag är duktiga på att vårda relationer. Företagsgolf är ett självklart verktyg i detta arbete. Härlig natur och avkopplande miljö gör golfen unik. Det är i få andra sammanhang du har chansen att samla dina affärsbekanta under så många timmar och ha kul. Sätt upp tydliga mål vad du vill uppnå med dagen och planera noga. Lerjedalen GK hjälper dig gärna att forma dagen så att allt flyter utan onödiga avbrott.

Möjlighet till marknadsföring av företaget i och runt klubbhuset under tävlingsdagen ingår. På tävlingsdagen har ditt företag möjlighet att profilera sig med skyltning, flaggning m.m. samt presentera företaget vid prisutdelningen. Här kan vi hjälpa dig med t ex. logobollar, paraplyer med företagslogo på och dylikt. Vill du ha pokal som vinst, klicka här.

Företagsgolf priser

Vanligtvis genomförs större evenemang av företagsgolf med shotgunstart, vilket innebär att alla deltagarna placeras ut på olika hål, startar samtidigt och avslutar samtidigt.

Shotgunstart: Max antal startande är 72, vilket innebär att fyrbollar startar från alla 18 utslagen. Pris: 4.000kr + 420kr  per person.

Halv shotgunstart: Max antal startande är 36, vilket innebär fyrbollar startar från 9 utslagen. Pris: 2.000kr + 420kr per person.

Fördelen med detta upplägg är att samling förtäring och prisutdelning kan ske direkt efter avslutat spel. Vanligen spelar man singeltävling, men allt mer populärt är olika former av lagtävlingar med olika spännande deltävlingar utefter banan. Pris: 420kr per person.

”Prova på”: 1–2,5 timmar
Pröva på golf på rangen och närspelsområden. Passet avslutas med en putt-tävling. Ingår rangebollar och lån av golfklubbor och instruktion från vår PGA Professional.
Pris: 295kr per person per timme. 5-12st deltagare per instruktör.

Footgolf (1 timme)
Testa denna nya roliga snabbväxande idrott som alla kan spela. Ingår resultatservice och lån av fotboll.
Pris: 130kr per person.

Ett förslag för ett heldagsupplägg:

Dagen börjar med incheckning där man erhåller scorekort, banguide och startkit. Deltagare samlas därefter i restaurangen för att gemensamt inta kaffe och fralla och få information om företaget, banan och dagens aktiviteter. Beroende på hur många ni är så är det antingen shotgun start eller löpande start. Efter hål 10 kan spelarna sätta sig en kort stund vid kiosken. Längsta drive och närmast håltävlingar kan inkluderas i upplägget om så önskas. Efter avslutat spel är det återsamling i restaurangen för mat och prisutdelning.

Ett förslag för ett halvdagsupplägg:

Konferens i vår konferenslokal (8:30-12:00), lunch (12:00-13:00) och sedan spel på footgolfbanan i en timme.

Du har möjlighet att ge dina kunder och anställda ett mervärde genom att träffas ute på Golf eller Footgolf banorna. Vi skräddarsyr det hela för dig.