Företag

Företag

Lerjedalens Partners

Lerjedalens Golfklubb ligger i Gunnilse, på bekvämt avstånd från Göteborgs centrum. Med bil eller kommunalt tar man sig till klubben på ungefär 15 till 20 minuter. Det betyder att vår bana ligger nära flera knutpunkter men ändå lagom avskiljd från det stressiga livet i centrala Göteborg. Lerjedalens GK är en plats där man kan koppla av och njuta av livet.

Klubben är känd för sin gemytliga stämning och trevliga atmosfär, där klubbhuset med sin härliga terrass med utsikt över hela 18 hålet är den centrala och naturliga träffpunkten för medlemmarna, deras gäster och greenfeespelare.

Lerjedalens GK har 18 utmärkta hål som passar alla, från nybörjaren till de riktigt bra spelarna. Även vår 9 håls pay-and-play är i utmärkt skick och öppen är för dem som vill prova på men ännu inte har ”Grönt kort”, vilket är golfens ”körkort”. Vår 9 håls korthålsbana är en utmaning för alla golfspelare och är lika välskött som de båda stora banorna.

Sammantaget gör detta Lerjedalens Golfklubb till en utmärkt plats för ett företag att lägga en konferens, ett företagsevent eller bara umgås på en after work.

Vid sådana tillfällen är det också ett populärt inslag att utnyttja vår foot-golfbana som ligger i anslutning till korthålsbanan. Ingen förkunskap krävs. Ett utmärkt sätt att umgås under lite lättare former.

Lerjedalens GK erbjuder ett antal sponsorpaket för de företag som vill stötta klubben och gynna klubbens satsning på allt ifrån juniorerna, som är klubbens framtid, till en expansiv utveckling av en riktigt bra bana där tävlingar, sammanhållning och gemyt går hand i hand. På klubben finns även möjligheter att hålla konferenser med olika paketlösningar där lektioner med vår pro kan ingå.

Alla sponsorer kommer också att bjudas in till två sponsorträffar där ni som sponsorer kan träffas under lättsamma förhållanden och umgås med representanter för golfklubben, med lätt förtäring och delta i ett event eller en föreläsning.

För mer information om Lerjedalens GKs sponsorpaket klicka här.

Eller kontakta: james@lerjedalen.se