Nyheter

Ny tävling: Herren på täppan och årets bästa ronder

Ny tävling: Herre på Täppan – årets bästa ronder och banrekord

Styrelsen har beslutat att premiera den dam- och herrspelare som svarar för årets bästa ronder på 18-hålsbanan. Denna årliga tävling kommer också att ligga till grund för uppdatering av våra banrekord. Klubben instiftar därför från och med 2021 två nya priser för årets bästa bruttoscore från gul (herrar) respektive röd tee (damer).

Årets tävling startar den 21 juni och löper fram till höstmötet 25 oktober.

Scorekort undertecknat av spelare och markör inlämnas till kansliet för registrering, arkivering och överlämnande till tävlingskommittén. Resultatet kan ha uppnåtts på sällskapsrond eller tävling. De innevarande bästa resultaten anslås på klubbens hemsida och på anslagstavlan i klubbhuset. Prisutdelning för årets bästa scorer kommer att ske på höstmötet.