Banstatus

Banstatus

Banstatus

 Status
G:a 18-hålsbananVintergreener
KorthålsbananStängd
FootgolfbananStängd
Driving rangeÖppen, självplock
Övriga träningsområdenaStängd
GolfbilarGolfbilförbud

Vi har flyttat stamledning till bevattningen bakom 4:ans green och Tee hål 2 för att kunna anlägga en planerad vall på det området. Det arbetet är strax färdigt. Samtidigt har det arbetats intensivt under hösten och senaste vecka med att dressa greener för att ge dem bästa förutsättningarna och start till våren.

Vill även passa på att varna för den förrädiska morgonfrosten. Planerar ni spela att spela förmiddagar under hösten kan det vara bra att försäkra sig om det inte är frost på banan. Är det frost är hela anläggning förutom rangen avstängd. Stor risk för stora skador vid spel på frostvit bana.

 

Planerade Arbeten v.50-51

Fortsätta med Vallprojektet i liten skala, förberedande arbeten för vintern projekt. Just nu bygger vi väg från hål 13 bort till ca 150m markeringen på hål 12. Vägen ska användas i vinter för att transportera material till nya vallar, ex bakom 4:an och 10:ans green. Vår förhoppning är att vägarna är klara efter nyår och att arbetet med första vallen kan starta. Karta över planerade arbeten finns under ”vallprojekt” här på hemsidan.

Samt färdigställandet ombyggnation av höger  bunker hål 13, den har gjorts lite mindre. Förhoppningsvis är även gul tee hål 9 på blå slinga färdigrenoverad innan vecka är slut.

Tippar vägmaterial vid byggandet av ny väg i höjd med 150m markering hål 13.

Tankar grävmaskin tidigt måndag morgon.

Överblick av arbetena. Vall mot golfbanan är sparad matjord som ska snyggas till. Kan även skymta ny brunn och dränering över fairway.

Titta gärna på filmen nedanför som beskriver detta.

 

Så lagar du nedslagsmärken.