Banstatus

Banstatus

Banstatus

Aktuell informationStatus
18-hålsbananStängd
9-hålsbananÖppen, vintergreen
KorthålsbananStängd
FootgolfbananStängd
Driving rangeÖppen, självplock
Övriga träningsområdenaStängd
GolfbilarGolfbilförbud

Vallprojektet fortsätter som planerat, vi lägger kontinuerligt upp bilder på här på hemsidan under ”Vallprojekt” för de som är intresserade att se utvecklingen av projektet.

Igår var det premiär att klippa greenerna, inledningsvis på 9-hålsbanan. Nästa uppstartsåtgärd blir att dressa greenerna innan det kan bli aktuellt att premiärspela på sommargreener.

Vill gärna slå ett slag för de arbetsgrupper som finns på klubben för klubbhusområde samt banan där ideella krafter hjälper personalen att hålla anläggningen fin. Det finns plats för likasinniga som vill hjälpa till och lägga några timmar på klubben som avslutas med en gemensam fika. det har nyligen gått ut ett informationsmail till alla medlemmar med information och kkontaktuppgifter. Alla är välkomna.

Planerade Arbeten v.8-9

Förutom vallprojektet är vi i startgroparna för en ny säsong. Det finns mycket arbeten, förberedelser kvar att göra. Bevattningen ska startas upp, slutföra arbeten från i höstas vi inte hann med greener dressas mm.

Personal

Vi har under vintern förlorat två av våra fastanställda banarbetare/Mekaniker. Vi har annonser ute hos arbetsförmedlingen där ni kan läsa om vilka typer tjänster som är vakanta. Känner ni någon som kan vara intresserad av att arbeta hos oss hör gärna av er. Ni når mig Johan Nåhdin på mail: johan@lerjedalen

Faran med Frost, titta gärna på filmen nedanför som beskriver detta.

Så lagar du nedslagsmärken.