Vardagsmedlem 2020

Vardagsmedlem senior 5.295 kr (4.695 kr från 75 år)*

Detta är ett medlemskap för dig som vill kunna spela alla helgfria vardagar.
Spelrättsinnehav krävs upp till -75.

Obegränsat med spel på Lerjedalens 3 banor alla helgfria vardagar.
Vid spel på annan tid betalas halv greenfee.
Rätt att ta med 1-3 gäster till reducerad greenfee
Rätt att ta med en gäst fritt på korthålsbanan per dag
Rätt att ingå plusmedlemskap (se nedan)
Rätt att nyttja greenfeeavtal med våra samarbetsklubbar
Möjlighet att delta i seriespel och annan representation för klubben
Medlemskap i Svenska Golfförbundet
Tidningen Golfa (gäller bosatta i Sverige) och GöteborgsGolfaren
Möjlighet att delta i klubbtävlingar
(halv tävlingsgreenfee vid tävling på 18-hålsbanan som infaller en helgdag)
Möjlighet att delta i subventionerade träningar
Möjlighet att hyra bagskåp
Fria bollar på drivingrangen
1 greenfeebiljett

*Städavgift tillkommer med 300 kronor. Närvaro vid vårstädningen ger 1 greenfee-biljett

Plus+ medlemskap

Lerjedalens GK ingår från säsongen 2010 i det så kallade Plussamarbetet med ett antal klubbar i Göteborgsdistriktet.

Under 2020 ingår följande klubbar i samarbetet; Ale, Stora Lundby, och Torslanda.

Plusmedlemskapet kan lösas av de medlemmar som är Fullvärdiga och Vardag. För vardagsmedlemmar gäller samma restriktioner vad gäller tider och dagar, som på hemmaklubben.

Samma regler för tidsbokning som medlem. Spela tävlingar på alla klubbar som medlem. Du kan däremot enbart representera din hemmaklubb i seriespel.

Årsavgift 300 kr betalas till din hemmaklubb, samt 100 kr/speltillfälle vardagar och 200 kronor helger till respektive klubb*.

*Ingen spelavgift vid tävlingar enligt varje klubbs officiella tävlingsprogram, endast startavgift för respektive tävling.
Vid tävlingar som Kategori/Kommittégolf (dam, herr, seniorgolf och dylikt) skall spelavgiften betalas utöver eventuell startavgift.