Vallprojekt Lerjedalens GK

Vi har en videopresentation på hur det förhoppningsvis kommer se ut på hål 13 när vallarna är klara på bägge sidor. Just nu moduleras vallen på höger sida, vänster sida hål 13 kommer tidigast att moduleras hösten 2018. Det kan vara svårt att överblicka hur det kommer att se ut när projektet är färdigt, det här ger en vägvisning hur det kan komma att se ut.

Videon nedan visar hur hål 13 sett ut tills idag, när vallarna är klara och gräset är etablerat kommer det få positiv inverkan på hålets layout.

Drönarfilm, presentation hål 13 innan vallprojekt

Presentation hål 13.

Filmer från arbetet.

Daniel Berggren från personalen är duktig med kameran och gillar att filma och fotografera vad vi gör på banan. Det finns mer att titta på om ni följer Banpersonalens facebooksida. Här följer ett axplock av det Daniel filmat under projektet.

Klicka på länken nedan så startas filmen.

Dumperförarens vardag

Kapaciteten hos stora Dumprar

Ny Vall, hö sida hål 13 filmat med drönare 21 mars

Information om Vallprojekt nedan.

Följa denna länk och läs allt om vallprojektet.

Vallprojekt Lerjedalens GK ( 12/3)

Nu har vallprojektet gått in i en ny fas där vi har ändrat vilken vall vi primärt gör i mars. Vi har beslutat att göra vall nr 30 som är den vall som går på vänster sida av hål 13 och höger sida på hål 4 på 9-hålsbanan. Det finns kartor länkade här på hemsidan så att ni kan se vilka förändringar som planeras. Skälet till förändringen är att vi får rätt sorts kvalité på massor och rätt volym som matchar vallen på hål 13.

Har ni frågor el funderingar är ni välkomna att höra av er till mig, johan@lerjedalen.se.

Giltiga Tillstånd:

Länsstyrelsen 551-37412-2016,

Mark- och miljödomstolen Mål nr M 2936-17, 2017-08-16)

Marklov Göteborgs stad (BN 2017-002688, 2017-09-19)

Tillsynsmyndighet,

dvs. den myndighet som skall följa upp att tillståndet från länsstyrelsen följs, är Miljöförvaltningen. Miljöförvaltningen var ute på tillsyn på plats den 17/1 i arbetenas inledande fas.

De två flygbilderna nedan visar klubbhusområdet 1975 när det fortfarande var tegelbruk på plats. Flygbilden längst ner är från 2014.