Nybörjarmedlemskap

Nybörjar kurs ”Grönt kort mot hcp – 54” 1495 kr

( Som privatist 2995 kr)

• Teori o praktikundervisning (2 teori + 2 praktik)
  • Fritt spel på Blå Slingan och korthålsbanan
  • Fria rangebollar
  • Lån av klubbor
  • 4 st. fadderronder
  • Kurslängd från start 3 månader

Nybörjarmedlemskap 1995 kr

Om du har gått nybörjarkurs hos oss på Lerjedalen har du möjlighet att teckna ett nybörjarmedlemskap (12 mån) där följande ingår:

• Fritt spel på korthålsbanan och 9-hålsbanan.
  • Rätt att ta med en gäst fritt på korthålsbanan per dag
  • Fria rangebollar.
  • Medlemskap i Svenska Golfförbundet
  • Tidningen Golfa (gäller bosatta i Sverige) och GöteborgsGolfaren

OBS! Vid spel på 18-hålsbanan betalas reducerad greenfee. (260 kr) (Hcp 54 krävs)

Om du som nybörjarmedlem vill spela fritt även på 18-hålsbanan kan du uppgradera ditt medlemskap till ett provmedlemskap. 1995 kr tillgodoräknas vid ett sådant tecknande. Giltighetstiden på provmedlemskapet är lika med det ursprungliga nybörjarmedlemskapet.

Strax före Nybörjarmedlemskapets utgång kommer du att få ett erbjudande om Fullvärdigt medlemskap.

Specialerbjudande

Nybörjarkurs + Nybörjarmedlemskap  2995 kr

(Som privatist 3995 kr)

Detta specialerbjudande måste tecknas i samband med anmälan till Nybörjarkursen eller under kursens gång ( 3 mån.)

Även här får du tillgodoräkna dig redan inbetald avgift vid övergång till högre medlem-skap.