Friskvårdsbidrag nu godkänt för Golf.

Här finns information om vad som gäller och svar på de vanligaste frågorna efter det efterlängtade beslutet att golfspel nu är godkänt som skattefri friskvårdsförmån. De nya reglerna gäller från 1 januari 2018.

Det går att använda friskvårdsbidraget till mer än bara spel på banan utan även för lektioner, kurser mm. Tänk på att den del i avgiften som utgör medlemsavgift inte går att använda. Friskvårdsbidraget går att använda på alla våra medlemskap förutom passivt medlemskap. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet.

Läs mer vad som gäller genom att klicka på länken.

Exempel: Fullvärdig medlem – medlemsavgift 630kr, spelavgift 5 665kr (spelavgift ok att för friskvårsdbidrag.) Avgiften är specificerad på fakturan. Vi verifierar er inbetalning av medlemsfakturan till er arbetsgivare för att nyttja friskvårdsbidraget på er arbetsplats.

Medlemsformer 2019

Klicka vidare på medlemsformer nedan för att få mer information om innehåll. Titta sedan på de betalningsalternativ längst ner på sidan som ni kan välja mellan beroende på medlemskap.

Betalningsalternativ

OBS, Presentkort är inte giltiga att betala medlemskap med (GK). Får nyttjas i shop (AB).

(Gäller alla medlemskap förutom Provmedlem & Nybörjarmedlem)

• Betalar hela din avgift mot faktura.
  • Avgift i 4st fakturor. ingen avgift. Förfallodatum 31 jan, 28 feb, 31 mars och 30April.
  • Autogiro. Oavsett när dragningen startar, sista dragning 31/12-19. (Se villkor autogiro)

Provmedlem och Nybörjarmedlem.

• Betalar hela din avgift mot faktura.
  • Avgiften i 4 separata fakturor. Avgift +200kr. Förfallodatum 30 dgr, 60dgr, 90dgr och 120 dgr.

2019 är det ej längre möjligt att själv dela upp faktura i 12 delbetalningar.

Autogiro

• Autogiro, oavsett antal dragningarna. Sista förfallodatum 31/12-19. Fakturaavgift 25 kr/dragning.

Från första dragningen beräknas antalet dragningar så att sista dragningen görs 31 december innevarande år. Ni kan använda samma konto för flera personer vid betalning via autogiro, exempelvis en familj. Det utgår endast en fakturaavgift oavsett antalet personer autogirot avser.

Ni kan ladda ner information och blanketter här genom att klicka på rubriken;

Autogiro_Info,
Autogiroanmalan Bankgirot_medgivande,
Autogiroblankett_flera

Meddela kansliet om ni önskar betalningsalternativ två el tre så hjälper vi er.

Vänligen notera att det inte längre är möjligt att betala sin medlemsavgift i kansliet.