Juniorträning

Juniorträning 2017

Miniorer 5 – ca 9 år: 12 träningstillfällen söndagar kl 17 – 18 under perioderna 7/5 – 1/6 samt 6/8 – 10/9. Samling på korthålsbanan om inte annat meddelas. Barnen från låna golfklubbor gratis under träningar. Pris: 995kr.

Juniorer fom 9 år: 16 träningstillfällen måndagar, tisdagar och torsdagar under perioderna 24/4 – 15/6 samt 7/8 – 28/9. Samling vid driving range. 50 minuters träningspass. Gruppindelning (/mot grönt kort, mot officiellt handicap, träning och tävling) och tider anpassas till inkomna anmälningar. Pris: 1595kr samt medlemsavgift.

I övrigt ber vi att få hänvisa till verksamhetsplanen 2017.

Regler vid betalning, avbokning, återbetalning och ändrade planer för juniorträningen

·       Förtryckta inbetalningskort utdelas vid första träningstillfället till alla anmälda.

·       Inbetalning av tränings- och medlemsavgifter görs senast veckan efter att träningen börjat för säsongen.

·       Avbokning med återbetalning medges för anmäld deltagare innan tredje träningstillfället med en kvarhållen administrativ avgift av 200 kr. Avbokningen ska göras till Lerjedalensjuniorer@gmail.com med uppgifter om kontoinnehavare, bank, clearingnummer och konto.

·       Frånvaro av annan anledning medger ingen kompensation.

·       Om träningen måste ställas in meddelas detta på vår Facebookgrupp ’Lerjedalens Juniorer’ och email. Träningen ställs inte in vid dåligt väder men exempelvis om ledaren är sjuk. Ett nytt träningstillfälle kommer då att planeras in efter den sista schemalagda lektionen.

·       Klubben förbehåller sig rätten att ändra på träningsgrupperna och gällande planering samt byta ledare om det bedöms vara påkallat. Detta kommer att informeras på Facebookgruppen ’Lerjedalens Juniorer’ och email.