Junioraktiviteter

Årets Juniorer 2016

I år hade vi svårt för att bestämma oss för en junior som skulle utses till Årets Junior, därför valde vi två: Sanna Eklund och Joakim Wikander.

Utmärkelsen syftar till att uppmuntra Sanna och Joakim i deras fortsatta golfspel samt engagemang på Lerjedalens golfklubb. Lycka till i framtiden!

Höstläger på Halmstad Golfarena

Den 24-25 september åkte vi ner till Halmstad på höstläger. Vi bodde på Halmstad Golfarena där vi också tillbringade hela lördagen samt halva söndagen med framförallt mycket närspelsträning. Vi spelade även deras 9-hålsbana. Väldigt fin anläggning med bra boende och trevlig personal, kan verkligen rekommenderas! På hemvägen på söndagen spelade vi Vinbergs GK i Falkenberg. Ledare och juniorer var väldigt nöjda med helgen och vädret visade sin bästa sida.

Göteborg Golf Cup 2016

Den 8-12 augusti var det dags för årets upplaga av Göteborg Golf Cup, årets roligaste golftävling enligt våra juniorer. Veckan inleddes på St:Jörgen Park där vi vann vår match. De andra dagarna spelade vi Bollestads GK, Forsgårdens GK och Torslanda GK. Vi vann våra matcher både dag 1 och dag 2. Dag 3 fick vi särspelsputta mot Sjögärde GK och förlorade tyvärr. Totalt slutade vi på en 11 plats av 30 spelande lag. Förutom att tävla var vi också på spelarmingel på WOG och avslutade hela veckan med bowling. Vi är verkligen stolta över våra duktiga juniorer!

De som tävlande under veckan var: Joakim, Pontus, Sanna, Simon, David, Alexander, Oskar L och Charlotta. Ledare var Johanna och Tommy.

Lerjedalen Summer Camp 2016

Den 14-15 juli samlades ett gäng glada juniorer för att delta i sommarens juniorläger. För de allra yngsta (upp till 9 år) erbjöds dagsläger med träning, footgolf, spel på korthålsbanan samt mellanmål i vår kiosk. De äldre juniorerna tränade med vår pro James, spelade footgolf och övernattade i klubbhuset. Lägret avslutades med tävling på 9-hålsbanan och korthålsbanan. Vi vill tacka alla juniorer som deltog, vår restaurang och kiosk för god mat samt de juniorledare som ställde upp under lägret.

Nedan följer lite bilder från dagarna.