Torsdagsgruppen

Torsdagsgruppen samlas nästan varje torsdag under säsongen.
Vi planterar, rensar, röjer och gör snyggt i rabatter och övriga områden runt klubbhuset och även vid infarten och runt första tee.
Allt för att ge ett så bra intryck av vår bana som möjligt
Vi börjar kl 09.00 och avslutar 11.30 med kaffe och smörgås, som klubben står för.
Vi har även i år nöjet att tacka Rose-Marie Åkerdahl och Lennart Markström för deras generösa bidrag till blommorna som pryder våra rabatter runt klubbhus och vid kiosken efter hål 10.
Vill du vara med i torsdagsgruppen?
Ring Kerstin 0739 24 25 27
eller maila

Vill du vara med?

Slå en signal eller maila till Kerstin för mer information.

Kerstin Petersson
stickkerstin@gmail.com
mobil 0739 24 25 27

På Valborgsmässoafton samlades en energisk skara i hällande regn för att plantera blommor i rabatterna och i krukorna runt klubbhuset. Resultatet kan ni själva se när ni kommer till klubben. Vi vill ge ett särskilt tack till Rose-Marie Åkerdahl och Lennart Markström för deras bidrag på 1000:- kr till blommorna.