Seriespel

Seriespel

Lagledare 2019

LagLagledareE-post adress 
D30Agneta Nilssonnilssonagneta@telia.com
D50Elisabeth Fredrikssonelisafson@gmail.com
D60Agneta Karmyragnetakarmyr@gmail.com
D70Ulla Kullbergulla@edgeman.se
H22Hampus Steenhampussteen1994@hotmail.com
H50Torgny Tjärnskogtjarnskog@gmail.com
H60Lennart Johanssonlennart.johansson@poseidon.goteborg.se
H70Jan-Ove Borgjan-ove.borg@telia.com
H75Leif Flygringleif.flygring@telia.com
ElitlagetHampus Steenhampussteen1994@hotmail.com
D50+Netty Börjessonnetty.borjesson@gmail.com
H55+Kenth Gustavssonkenth.gustavsson@gmail.com

Serietabell 2019

För att komma till serietabell 2019 klicka här.

Aktuellt

D30 överst på pallen i D30 Div2!

Årets säsong inleddes den 27 april på Vallda GK och avslutades idag den 14 september för Lerjedalen D30 lag. Laget har kämpat och spelat stabilt under säsongen och legat topp i tabellen under alla omgångar.  Bra tjejer!

Till sista omgången och tillika hemmabana så hopades mörka moln över Lerjedalens bana men förutom en rejäl skur precis innan start så fick startfältet spela under fina höstförhållanden.

Glada miner och upphetsade spelare väntade in resultatrapporter och uträkning av slutsställning av serietabell en. Snart stod det klart att vi i Lerjedalen tog hem förstaplatsen och klivet upp i div 1.
Dit följer också Partille GK som med två slag passerade Öijared GK.

Seriepremiären för Damer 50+
Handicapseriens första omgång av totalt sex för D50+-laget spelades måndagen 7 maj på Särö GK i härligt sommarväder på en bana i bra skick med snabba greener. Lerjedalen representerades av Kerstin Petersson, Lilian Andersson, Lena Karlson och jag själv. Vi lade en bra grund för fortsättningen genom att komma på andra plats endast sju slag efter segrande St. Jörgens GK. Nu ser vi fram mot nästa omgång om två veckor.
Netty Börjesson Örtendal
Lagledare

Andra omgången för D50+
Andra omgången för våra damer i handicapserien spelades måndagen 21 maj på S:t Jörgens GK. Susanne Andersson, Agneta Karmyr, Kerstin Petersson och Lena Karlson representerade denna gång Lerjedalen.
Damerna lyckades inte, trots fina insatser, behålla sin plats från första omgången innebärande att laget tappade en placering i serien och ligger nu på en fin tredje plats. Resultatet innebar inte att våra damer spelade dåligt utan att några lag lyckades väldigt bra.

D50+  på Forsgården

Måndagen 11 juni spelade vi tredje omgången i handicapserien på Forsgårdens GK. Vi fick av okänd anledning spela Kungsbanan, dvs niohålsbanan två varv. Banan var svårspelad i ett för att vara denna försommar bedrövligt väder med kraftigt regn och blåst om vartannat. Detta passade inte våra damer särskilt bra och resultatet för laget bestående av Susanne Andersson, Kerstin Petersson, Lena Isaksen och mig själv blev därefter. Vi halkade ner till en fjärde plats men kommer att ta nya tag när serien startar om senare i sommar.

Netty Börjesson Örtendal
Lagledare