Junioraktiviteter

SOMMARLÄGER 16-19 JUNI

Hej alla golfjuniorer och föräldrar!

Som tidigare meddelats arrangerar vi även i år ett sommarläger 16 – 19 juni på Lerjedalens GK. Vi kommer att träna teknik, spela på våra banor, tävla (Teen Cup tex), spela fotgolf, ha tipspromenader, gå igenom regler och golfvett mm.

Yngre juniorer – främst de som tränar på nivå N1 och N2 – har program från kl 9-14 varje dag med lunch serverad på klubbrestaurangen. Även juniorer som tränar i James grupper är välkomna att delta här om ni tycker att formatet är lagom omfattande. Kostnad 550 kr. Priset gäller oavsett hur många dagar man deltar. För dem som är anmälda till träning i nivå N1 och N2 ingår kostnadsfritt söndag förmiddag med start kl 9 och avslutande lunch kl 11 som sista träningspass på vårterminen.

Äldre juniorer – främst avsett för James grupper och för åldrarna 10 år och äldre – har program från kl 9 till ca kl 15.30 varje dag. Sista dagen 19 juni kan eventuellt bli en aning längre eftersom det i skrivandes stund inte är klart med speltider på banan den dagen. Lunch och mellanmål serveras på klubben. Pris 700 kr.  Priset gäller oavsett hur många dagar man deltar.

Kompisar och nybörjare som vill pröva på är också välkomna. Vi lånar ut klubbor och bollar till dem. Tillgången på vänsterklubbor är dock begränsat.

Föräldrar som vill vara med och hjälpa till är mycket välkomna. Anmäl vilka dagar ni kan vara med genom att svara på detta mail så vi kan beställa lunch åt er.

Eventuella muntliga anmälningar gäller inte. Blankett till bindande anmälan finns på länken nedan.

Bästa hälsningar

Juniorkommittén