Seriespel

D50+Netty Börjessonnetty.borjesson@gmail.com
H55+Kenth Gustavssonkenth.gustavsson@gmail.com

Serietabell 2018

För att komma till serietabell 2018 klicka här.

Seriepremiären för Damer 50+
Handicapseriens första omgång av totalt sex för D50+-laget spelades måndagen 7 maj på Särö GK i härligt sommarväder på en bana i bra skick med snabba greener. Lerjedalen representerades av Kerstin Petersson, Lilian Andersson, Lena Karlson och jag själv. Vi lade en bra grund för fortsättningen genom att komma på andra plats endast sju slag efter segrande St. Jörgens GK. Nu ser vi fram mot nästa omgång om två veckor.
Netty Börjesson Örtendal
Lagledare

Andra omgången för D50+
Andra omgången för våra damer i handicapserien spelades måndagen 21 maj på S:t Jörgens GK. Susanne Andersson, Agneta Karmyr, Kerstin Petersson och Lena Karlson representerade denna gång Lerjedalen.
Damerna lyckades inte, trots fina insatser, behålla sin plats från första omgången innebärande att laget tappade en placering i serien och ligger nu på en fin tredje plats. Resultatet innebar inte att våra damer spelade dåligt utan att några lag lyckades väldigt bra.

D50+  på Forsgården

Måndagen 11 juni spelade vi tredje omgången i handicapserien på Forsgårdens GK. Vi fick av okänd anledning spela Kungsbanan, dvs niohålsbanan två varv. Banan var svårspelad i ett för att vara denna försommar bedrövligt väder med kraftigt regn och blåst om vartannat. Detta passade inte våra damer särskilt bra och resultatet för laget bestående av Susanne Andersson, Kerstin Petersson, Lena Isaksen och mig själv blev därefter. Vi halkade ner till en fjärde plats men kommer att ta nya tag när serien startar om senare i sommar.

Netty Börjesson Örtendal
Lagledare