Fulltidsmedlem senior 2020

Fulltidsmedlem senior 6.295 kr (5.395 kr från 75 år)*

Alternativet för dig som vill spela golf när andan faller på. Vardag som helgdag.
Spelrättsinnehav krävs upp till – 75

Obegränsat spel på Lerjedalens samtliga 3 banor
Rätt att ta med 1-3 gäster till reducerad greenfee
Rätt att ta med en gäst fritt på korthålsbanan per dag
Rätt att ingå plusmedlemskap (se nedan)
Rätt att nyttja greenfeeavtal med våra samarbetsklubbar
Möjlighet att delta i seriespel och representation för klubben
Medlemskap i Svenska Golfförbundet
Tidningen Golfa (gäller bosatta i Sverige) och GöteborgsGolfaren
Möjlighet att delta i klubbtävlingar
Möjlighet att delta i subventionerade träningar
Möjlighet att hyra bagskåp
Fria bollar på drivingrangen
2 greenfeebiljetter (För 75 år och uppåt 1 greenfeebiljett)

*Städavgift tillkommer med 300 kronor. Närvaro vid vårstädningen ger 1 greenfee-biljett

Plus+ medlemskap

Lerjedalens GK ingår från säsongen 2010 i det så kallade Plussamarbetet med ett antal klubbar i Göteborgsdistriktet.

Under 2020 ingår följande klubbar i samarbetet; Ale, Stora Lundby, och Torslanda.

Plusmedlemskapet kan lösas av de medlemmar som är Fullvärdiga och Vardag. För vardagsmedlemmar gäller samma restriktioner vad gäller tider och dagar, som på hemmaklubben.

Samma regler för tidsbokning som medlem. Spela tävlingar på alla klubbar som medlem. Du kan däremot enbart representera din hemmaklubb i seriespel.

Årsavgift 300 kr betalas till din hemmaklubb, samt 100 kr/speltillfälle vardagar och 200 kronor helger till respektive klubb*.

*Ingen spelavgift vid tävlingar enligt varje klubbs officiella tävlingsprogram, endast startavgift för respektive tävling.
Vid tävlingar som Kategori/Kommittégolf (dam, herr, seniorgolf och dylikt) skall spelavgiften betalas utöver eventuell startavgift.