Friskvårdspaket

Spelavgiften (årlig avgift för golfspel, exklusive medlemsavgift) får betalas med friskvårdsbidraget.
Exempel: Provmedlem 2018: spelavgift 3.595kr/ medlemskap 400 kr.

Allt listade nedan är godkänd från skatteverket som friskvårdsbidrag sedan 1:e januari 2018. Det är alltid för företag att bestämma vad som ska ingå. Medlemskap ingår inte.

Grönt kort Friskvård – Golfens nybörjarutbildning i grupp. Årskort på 9-hålsbana, Korthålsbanan, Footgolfbanan, fria rangebollar och tillgång till övningsområdena. 3.800 kr. Medlemskap tillkommer 200kr.

Lektion och Spel Friskvård – 3st 50 minuters lektioner. Här ingår ett säsongskort på vår 9-hålsbanan, Korthålsbana, Footgolfbanan och fria rangebollar. 3.995 kr

Lektion Friskvård – 50min lektion med PGA Pro 650 kr.

Greenfee Friskvård – 5st dagsgreenfee på 18-hålsbanan, alternativ 10st 9-hålsrundor på 9-hålsbanansom gäller säsong 2018. 2.155 kr.

Rangebollar Friskvård -Fria rangebollar Årskort bollplockning möjligt under vintern och tillgång till övningsområdena. 995 kr

Golf PT Friskvård – Få träningshjälp med vår PGA Pro/ Personlig tränare. 795 kr per timme.

Vi nås alltid via email och svarar inom 24 timmar: info@lerjedalen.se

För mer information om friskvårdsbidrag klicka här.

• Lektion + Spel Friskvård 3.995 kr 3st 50 minuters lektioner. Här ingår ett säsongskort på vår 9-hålsbanan, Korthålsbana, Footgolfbana och fria rangebollar.
  • Rangebollar Friskvård 995 kr Fria rangebollar - Årskort. Bollplockning möjligt under vintern.
  • Grönt kort Friskvård 3.800 kr Golfens nybörjareutbildning i grupp. Årskort på 9-hålsbana, Korthålsbanan, Footgolfbanan, fria rangebollar och tillgång till övningsområdena.
  • Greenfee Friskvård 2.095 kr 5st dagsgreenfee på 18-hålsbanan, alternativ 10st 9-hålsrundor på 9-hålsbanansom gäller under säsong 2018.
  • Lektion Friskvård 650 kr 50 min lektion med PGA Pro
  • Golf PT Friskvård 795 kr/ timme. Få träningshjälp med vår PGA Pro och Personlig tränare.