Nyheter

Arbetsdag 18 april 2020

Lördagen den 18 april är alla medlemmar välkomna till klubben.

Det är dags för vår gemensamma årliga städning och uppfräschning av våra banor och anläggning. Det finns många arbeten som ska genomföras på såväl banor, range som runt klubbhuset. Ni får en arbetsuppgift på plats när ni anmäler er ankomst.

För att göra dagen så effektiv som möjligt ber vi er att ta med verktyg såsom spadar, skyfflar, krattor, skottkärror, sågar, grensekatörer, etc. Märk verktygen med ert namn så kommer de rätt efter arbetet. Håll utkik på hemsidan där vi kommer att informera om vilka redskap det finns störst behov av.

Vi börjar kl. 09.00 och avslutar med gemensam lunch kl. 12.00. Vi behöver din föranmälan för att kunna planera arbetet och beräkna antalet luncher. I samband med att ni anmäler er ankomst på arbetsdagen erhåller ni en greenfeecheck (gäller medlemskap med städavgift) som tack för er medverkan.

Vid ankomst på plats gör ni samtidigt anmälan till söndagens städtävling om ni önskar deltaga.
Föranmälan gör du via ”Min Golf” och vidare som en anmälan till tävling under ”Anmälan till arbetsdagen”. Vi vill ha din anmälan senast till den 16:e april kl. 12.00.

Hälsningar
Bankommittén