Nyheter

Lerjedalens Golfklubb söker ny krögare inför säsong 2019

Då vår nuvarande krögare valt att avsluta sitt avtal efter två säsonger på Lerjedalens GK söker vi nu ny restaurantör inför kommande säsong.

Restaurangen på Lerjedalens GK har ett bra läge, fräscha lokaler och en stor uteservering. Inom gång- och cykelavstånd ligger Gunnilse som inom en snar framtid kommer att expandera. Tusentals golfspelare passerar klubben årligen och vi ser gärna att vår nya krögare också lockar många fler gäster än bara golfarna till vår anläggning.

För att lyckas tror vi att det krävs en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap. Ni ska driva restaurangen i ert eget företag och kunna erbjuda en attraktiv meny till vettiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett kreativt och positivt sätt via alla kanaler. Öppettiderna följer årstiderna med absolut störst fokus april – september då vi har störst antal besökare till golfklubben.

Vi förutsätter att ni har flera års erfarenhet av restaurangverksamhet. Naturligtvis är ni som personer positiva, sociala och stresståliga. Vi värdesätter högt förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra gäster och medlemmar. Ni får gärna ha en anknytning till golfsporten och dess villkor.
För rätt personer erbjuder vi en fantastisk möjlighet att driva restaurang i ett attraktivt område till mycket förmånliga villkor.

Kontakta Mats O Persson mats.o.persson@telia.com för mer information.