Nyheter

Lerjedalen Golfvecka 17-21juli

Golfsäsongen är i full gång och det är inte långt kvar till årets största event på vår bana. Lerjedalens golfvecka arrangeras som vanligt i vecka 29 från måndag till fredag. Idrottskommittén vill som brukligt slå ett extra slag för tävlingarna och den sociala samvaro som brukar genomsyra veckan. Vi hoppas självfallet få se så många medlemmar som möjligt tävla en eller flera gånger under de fem dagarna. Bjud gärna in vänner och bekanta från andra klubbar att komma och utmana oss hemmaspelare.
På måndagen är det fyrboll- bästboll i två lika stora klasser. På tisdagen ersätts den tidigare singeltävlingen med en tvåmanna- scramble med shotgunstart i en klass. Onsdagen bjuder på Irish Rumble-6.6.5.1 för fyrmannalag i en klass. På torsdagen blir det Irish Greensome i två lika stora klasser. Golfveckan avslutas traditionellt med flaggtävlingen, en singeltävling i tre klasser.

Alla tävlingsförutsättningar finns att läsa i Min Golf på Golf.se. Där anmäler ni er också till de olika dagarna. Tänk på att ett önskemål om tidig eller sen starttid i de klassindelade tävlingarna inte är en tidig eller sen tid på tävlingsdagen utan i respektive klass.

Vi har huvudsponsorer till fyra av veckans prisbord men saknar än så länge huvudsponsor till onsdagens tävling. Vi tar gärna emot tips om ytterligare en hel- och/eller flera delsponsorer. Hör i så fall av er till kansliet så tar någon av oss i idrottskommittén kontakt med er.

Vi hoppas vädergudarna är på gott humör under tävlingsdagarna men vi är inte garanter för deras lynne. Däremot kan vi lova att vi tävlingsansvariga och alla övriga frivilliga funktionärer skall göra vårt bästa för att golfveckan skall bli upplevelserik och spännande.

Hjärtligt välkomna.

Idrottskommittén